@rjm-kemps
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2009
- Elnagh Anders Anders
- 2012
Nette terrassen camping waarvoor je moet zorgen dat je genoeg grip en vermogen hebt in de bochten om naar boven te komen. Alles is naar behoren en daar zit dan ook het prijskaartje bij maar dan zit er ook een mooi uitzicht en zonsondergang bij.
Super nette camping met zeer vriendelijk Nederlands gezin als eigenaar. Camping ligt boven op een heuvel met geweldig uitzicht. In de avond is lekker rustig en koel. Er is een mooi zwembad aanwezig met ligbedden en hangmatten waar je in de zon of in de schaduw kunt liggen. Enige nadeel is dat je hier geen vuilwater en chemisch toilet kunt lozen hiervoor moet je naar Urbino het hoofddorp op zo’n 6,5km afstand , maar wc en douche zijn dichtbij.
Hele fijne en nette plek om te verblijven. Beheerder is super vriendelijk maar kent slecht Engels dus ondanks probeert hij altijd te helpen en zich verstaanbaar te maken. Fijn zwembad met een mooi uitzicht op zee, goede douche alleen is er maar 1 werkende met een douchezeil. Het eten in het restaurant was zeer lekker en voor een schappelijke prijs.
Rustige plaats en gunstig gelegen om het dorpje te bezoeken. Alles is aanwezig maar gedateerd
Nette camping op 5 minuten lopen van het strand. Goede ontvangt door receptionist en kan alles in het Engels uitleggen. Snel internet maar dat kan ook zijn omdat het niet druk was op de camping. Douches zijn betaald €0,50 per muntje, als je laat gaat douche heb niet echt warm water en aangezien het nu rustig is had ik wel anders verwacht.
geweldige locatie alleen de voorzieningen zijn niet echt denderend. De beheerder is vriendelijk maar kent geen Engels zoals op meerdere plaatsen in Italië. Vanaf de cp is het klein stukje lopen naar het leuke dorpje om dit te verkennen. In de avond is het geweldig om voor je camper van het uitzicht te genieten!
Makkelijk om Rome te bezoeken met de bus of de fiets. Volledige informatie krijg je bij aankomst aangereikt.
Leuke kleine camping met vriendelijke eigenaars inclusief warm onthaal. Camping direct aan een haven met wat eettentjes. Enige nadeel is dat je snel laat hebt van mieren maar als je preventief poeder strooit is het geen probleem.
Hele rustige CP achter de saloon. Zeer vriendelijk ontvangst door de eigenaren. Ongeveer 15-20 minuten lopen naar het leuke kleine centrum met barretjes en restaurantjes. Bij de saloon zelf kun je ook goed eten en drinken voor een schappelijke prijs. Met regelmaat wordt er hier ook wat georganiseerd in western style.
Rustige CP met wat voorzieningen. Wij hebben deze bezocht nadat we 1,5u in de file hadden gestaan en het al 1u in de nacht was. Het is een open plek waar veel campers kunnen staan. Zeker aan te bevelen voor een doorreis.