@rkdh
Sitecode: 20739
Een kleine, maar door onze leuke aankleding, fijne plek. Op de vraag of er een invalide toilet aanwezig was bij de receptie werd er onbegripvol gereageerd. Dit wordt maar weinig gebruikt en neemt ruimte in.... zo'n reactie is wel jammer, een ruimere douche en toilet zijn juist belangrijk voor mensen met een beperking. We redden ons wel, maar is niet wat we gewend zijn van de normaliter inclusieve Duitse campings!
super plek! Er is nog geen douche aanwezig, maar daar zijn ze mee bezig hoorde ik! En hoe vet is het om je tanden te poetsen bij de koeien haha! Kom zeker nog eens terug!
keurig station, cassette was makkelijk te legen en watertank snel vol! Aanrader!
Sitecode: 91937
Vriendelijk en duidelijk ontvangst. Goede verharde plekken Schoon en mooi sanitair
prima locatie. keurig nieuw sanitair en vriendelijke beheerder. stroomt ook in oktober snel vol, tip om rond de middag aan te komen.
Tip: zorg voor €15 cash voor betaling en een paar euro munten voor stroom. top plek met keurige voorzieningen. douche en toilet met chipkaart en code. afwas plek, hangmatten, picknick bankjes en een vuurplaats. kortom: aanrader
charmante camper plaats. rustige gelegen.