@rmulder71
- 2017
nette camping met goed sanitair. plaatsen zijn niet vlak, met de oprij blokken stonden we nog niet waterpas. De boot naar Rovinj is mooi, maar wel prijzig, 7 euro p.p enkele reis. Alles kost geld, bedjes op strand en bij het zwembad, er is beperkte ruimte voor eigen stoeltjes, en dat bovenop de 125 euro per nacht voor een camper en 4 personen. Goede wasmachines, 7 euro per wasbeurt.
Wij hebben deze camping als doorreiscamping gebruikt. Wij stonden niet op het aangelegde gedeelte maar op het veld, zonder electra. ‘s avonds is het erg donker op het veld, zaklamp mee naar het toiletgebouw. Sanitair is prima. Ook prima als uitvalsbasis om Zagreb te bezoeken. Verder weinig te beleven op de camping. Er is wel een restaurant, maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt, dus kan ik niet beoordelen.
Wij hebben twee nachten op deze camping gestaan om de stad Praag te bezoeken. We mochten zelf plek uitzoeken. Sanitair is eenvoudig, voor douchen krijg je muntjes, even goed lezen hoe het werkt anders heb je koud water. Bij de heren is niet duidelijk welke douche nummer 1 of 3 heeft, waardoor je makkelijk je muntje in de verkeerde gooit. Met het pondje ga je over om Praag te bezoeken.
Wij hebben één nacht op deze camping gestaan. We hadden een plaats zonder stroom. Het is een kleine overzichtelijke camping aan het water. Er is een terras op de camping waar je kunt eten. Sanitair is schoon, wel eenvoudig. Voor ons prima voor één nacht.
voor ons heeft deze camping bijna alles wat wij in een camping zoeken. wij stonden op een comfortplaats, ruime plek met electra en water. de afstand naar het strand is prima, binnen 5 minuten lagen wij op het strand. Er is een mooie boulevard richting het centrum die direct naast de camping begint. sanitair is nieuw en wordt de hele dag door schoongemaakt. Alleen het zwembad is aan de kleine kant. Veel wandel mogelijkheden. Echt een aanrader.
Wehebben hier 3 nachten gestaan, mochten zelf een plaats uitzoeken. Grote plaats, sanitair redelijk. Met een treintje kun je naar het strand., maar wij vonden het ook prima om lopend te doen. Maandag was er een markt in de plaats, wel een fiets nodig. Zwembaden zijn mooi, restaurant ook prima. Groot nadeel van de camping zijn de vele muggen. Er wordt gespoten, maar niets helpt. Voor ons betekende het bij schemer naar binnen.
Vriendelijke ontvangst, nette camping met zwembad. Restaurantje aanwezig en een goede bakker in de buurt. 500 meter van een vrij strand. Heel veel privé stranden hier, waardoor je niets van de kustlijn ziet. Wel wat winkeltjes en restaurantjes in de omgeving, maar verder weinig te beleven. Sanitair is modern op zich ook schoon, maar altijd nat en veel zand aanwezig in het gebouw. We hadden een hele grote plaats ca. 15x15 meter. WiFi was perfect
Via de mail deze camping gereserveerd. Tijdens de siësta kwamen wij aan, wachten, dus konden we alvast de kleine camping over lopen. Het is klein met kleine plaatsen, ook de toegangsweg is smal maar wel te doen. Bij inchecken bleek dat wij ook nog hadden moeten bellen, dit wisten wij niet, geen plek. Op zich vinden wij het niet erg gezien het primitieve karakter van de camping. Sanitair is verouderd. Ligging wel dicht bij het strand.
Geen grote maar wel een mooie camping. Sanitair netjes en schoon. Wij stonden dicht bij het meer, op een redelijk grote plaats. Je loopt vanaf de camping zo Feriolo in, waar veel restaurantjes zitten waar je goed kunt eten. Winkels zijn er niet veel. De omgeving, ook Verbania vinden wij weinig toerisme uitstralen. Het meer is mooi, maar zeker aan het begin veel waterplanten. Medewerkers zijn vriendelijk.
van 14-7 tm 17-7 hier gestaan aan de overkant van de weg. Mooie ruime plek, sanitair netjes en schoon. Met de gasten kaartjes kun je gratis met de boot of bus van en naar Interlaken. camping heeft een restaurant en take away. Medewerkers zijn vriendelijk. Wij betaalden 262 euro met 4 personen ( excl. toeristen belasting). Interlaken is mooi om te zien, maar net als heel veel in Zwitserland, vrij duur.
Sitecode: 20141
Ruime camperplaats, wij mochten zelf de plek uitzoeken. wij stonden er van 12-7 tm 14-7 het was er niet druk. Wij hebben van hieruit met bus en trein Luxemburg stad bezocht, ongeveer 1 uur reistijd. Openbaar vervoer is gratis. Er is een restaurant op de camping. De camperplaats staat iets verder van de toiletgebouwen, toch zou ik altijd voor de camperplaats gaan, camping stelt niet veel voor. we betaalden 22 euro met 16 ampere stroom let nacht
Mooie camping, schoon sanitair. Mooie zwembaden. CP op loopafstand van boulevard en strand. Wij stonden op zone G, mooie ruime plaats. Er is een restaurant op de camping aanwezig, maar de Mexicaan op de rotonde is echt een aanrader.
Prima camperplek, dichtbij het strand en een supermarkt. Boulevard op ruim één km. Aantal douches was beperkt maar aan uitbreiding wordt gewerkt. Wij hadden een premium plaats, een lange maar wel smalle plaats. Goede WiFi. Wij betaalden 28 euro incl. stroom
Camping is prachtig, zwembaden idem. restaurant met take away aanwezig. WiFi is betaald maar bereik is slecht, het lukte ons niet om aan verbinding te krijgen en hebben het geld terug ontvangen. Grote plaatsen. Ons douche gebouw was wel gedateerd maar wel schoon. De prijs/ kwaliteit verhouding ligt wel uit balans. Kwaliteit is redelijk goed, maar daar betaal je met 4 personen dan ook 119 per nacht voor. Naar het strand kun je met een gratis bus
Camperplaats op mooie locatie aan zee. bakker en klein winkeltje in de buurt. Geen toilet of douchegebouw aanwezig, wel mogelijkheid om cassette toilet te legen.