@robbes
Zeer leuke camping waar je heel erg tot rust kan komen. Een echte oase! Sanitair mag properder, maar ligt natuurlijk ook voor groot stuk aan de gebruikers. In de buurt is echter niet heel veel te beleven (weinig restaurants en supermarkten op wandel- of fietsafstand), behalve het maken van leuke wandelingen of fietstochten. Een aanrader om een aantal dagen echt tot rust te komen
Camping an sich is top owv grote plekken, proper sanitair en ligging in buurt van dorpskern (met bakker op 600m en supermarkt op 2 km). Hele mooie fiets- en kanomogelijkheden naast en op het water. Op camping is geen broodservice of bar/resto, hetgeen een gemiste kans is, vandaar een 4 ipv 5. Ligging vlak naast gemeentelijk buitenzwembad (gratis te gebruiken). Leuke plek om Coulon en Niort te ontdekken. Aanrader, zonder twijfel
Topcamping met leuke ligging in buurt van stadskern/dorpskern, winkeltjes, zee, … Voor elk wat wils. Grote camping maar wel rustige indruk. Veel mogelijkheden voor de kids. Als men bij de receptie wat vriendelijker zou zijn (zeker bij het verlengen van 2 naar 3 nachten) zou dit een dikke 5 zijn
Camping met grote plaatsen en heel veel opties voor kinderen. Vooral het binnen- en buitenzwembad zijn top. Sanitair in orde. Veel wandel- en fietsmogelijkheden
Eén nacht gestaan voor doorreis naar Bordeaux regio. Leuke camping owv veel activiteiten voor kids, klein maar tof zwembad. Het ‘natuurgevoel’ wordt er op creatieve manier in stand gehouden. De plaatsen zijn gescheiden door heggen. Geen activiteiten buiten de camping gedaan
2023
Top locatie vlakbij het meer. veel mogelijkheden om te doen in de buurt en rondom het meer. Camping plekken zijn in orde, maar er zijn er wel bij die afhellen (onze camper bijna vast gereden in de modder). Sanitair is verouderd en te weinig voorzieningen (maar een nieuwe sanitair blok is in aanbouw). Niet eens met overdreven vorige reviews over properheid sanitair, het was op zijn ‘Frans’ (voor ons was dit gewoon de Franse ‘standaard’).
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Leuke locatie voor families met kinderen (riviertje, zwembad, prachtige omgeving). Hele vriendelijke campinguitbaters. Enige nadeel is sanitair dat verouderd is en niet proper. Ook te weinig sanitaire faciliteiten. Wandeling naar Saint-Nectaire is kleine uitdaging maar wel leuk.
Sobere camping met nette en verzorgde plaatsen met eenvoudig sanitair. Eén nachtje gestaan (owv doorrijden naar Auvergne). Regio niet verkend. Paar restaurantjes op wandelafstand
2022
Deze camping is een topper! Zeer proper sanitair en geen gedoe met toiletpapier en munten voor de douches. Wij stonden hier 4 nachten in juli en betaalden ongeveer 40€ per nacht voor 2 volw. en 2 kids. Locatie is top op fietsafstand van Zoutelande, Vlissingen en Middelburg. Een grote duim omhoog voor de eigenaars die deze camping met hart en ziel uitbaten. Zeer fijn voor mensen met en zonder kinderen. Wij komen hier zeer graag nog eens terug.