@robbie-tobbie
Waarom geeft de app aan dat deze parkeerplaats "momenteel gesloten" is? De parkeerplaats is het hele jaar open... De parkeerplaats zelf is prima, de prijs misschien wat aan de hoge kant. Het is absoluut een handige locatie 😜, wat betekent dat je praktisch de klok rond last hebt van verkeerslawaai. Er zijn echter uitstekende openbaarvervoersverbindingen. Het vliegtuiglawaai is ook te verdragen, hoewel het er soms sterk naar kerosine ruikt...
Niet gevonden - maar dat kan ook komen door de "uitstekende" navigatie van Google Maps.
Allereerst is de parkeerplaats niet zomaar "een beetje" maar ERG oneffen, en bovendien zag ik geen parkeerplaatsen die specifiek voor campers bestemd waren... vooral omdat er in het beste geval alleen voertuigen met een maximale lengte van 6 meter in de parkeervakken passen.
Een camperplaats waar je om 11.00 uur weg moet? Gelukkig kun je voor een "kleine" vergoeding van € 7 langer blijven staan... Positief is de drinkwateraansluiting bij elke plaats. Maar voor mij is dat absoluut geen reden om nog eens terug te komen.
Het terrein is afgesloten, de slagboom is weg en het bouwhek staat ervoor. Jammer, want er is duidelijk weer een ruimte verdwenen...
Voor 1€ 30 seconden water met een niet al te hoge stroomsnelheid? Dat is niet echt goedkoop 😕
Het is mij een raadsel wat je zo geweldig kunt vinden aan deze plek. De hele avond "twijfelachtig" geluid vanaf het voetbalveld. Oké, als je van Schlager houdt... V/E ver van de plaats. Het enige dat ok is, is de prijs.
Allereerst: de vergoeding is nu € 9. Wat me echt verbaasde: je moet € 2 "registratiekosten" betalen - ongeacht hoe lang je blijft. Een no-go voor mij. Dit is een parkeerplaats van Womo en geen camping. Doei.
Werden niet bijzonder vriendelijk ontvangen, nogal jongensachtig, om 19.00 uur moest het etenstijd zijn - niet eerder en niet later. Honden zijn absoluut niet welkom. De parkeerplaatsen zijn ook niet echt leuk, meer een parkeerplaatssfeer. verder gereden.