@robbie8365
- 2010
September 2026
2 foto's toegevoegd · 12 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Zeer prettige camping, schoon sanitair, niet het modernste maar voldeed perfect. Aardige gastheer en gastvrouw, komen graag nog eens terug.
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Fijne rustige camping
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Mooie rustige camping, mooi onder de bomen als je dat wilt, 5 minuten en dan sta je in het dorpje. Sanitair schoon en proper
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Niet mijn camping, donker en onrustig
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Fijne rustige camping, gewoon een camping waar het sanitair is wat je er van verwacht, schoon en proper. Zelfs een klein zwembadje voor de verwende gasten
Juli 2026
Wat een prachtige plek, en die stilte. Komen zeker terug, dit keer maar 1 nachtje, doorreis.
prima camping, mooie vlakke veldjes, goed opgezet tussen de vakantiehuisjes, sanitair prima in orde.
Hier 5 nachten gestaan, prachtige uitvalbasis om te fietsen en wandelen. Supermooie plekken, vriendelijke en behulpzame eigenaren, echt een aanrader, komen zeker terug, hartelijk dank.
Wil je luxe, verwarmd sanitair moet je hier niet zijn. Hier kom je voor rust, slaapplaats, toilet en douche. De plekken hebben een stroomvoorziening. Wandelen of fietsen kun je hier ook super. De perfecte plek voor ons, hartelijk dank voor de gastvrijheid en een goed restaurant hebben ze ook nog.