@robdeelen
- 2025
- Etrusco V6.8 SR
- 2025
- Renault
Fijne camperplek die eigenlijk meer een camping is. Heel vriendelijke ontvangst op de receptie en er wordt voor gezorgd dat alles brandschoon is en blijft. Niet helemaal rechte plekken op grint, sfeervol verlicht, met alle faciliteiten. Heerlijke warme douches! Vlakbij het strand en een supermarkt. Foz is een leuke stad om te bezoeken, We hebben ook een nacht gratis gestaan aan boulevard. Prima!
Hele mooie camperplek, met rechte plekken op beton, boven op een berg. Vandaag aangekomen en we staan alleen. Een tientje in een envelop in de brievenbus en je hebt water, stroom en verzorging. En warme douches en toiletten. Gedateerd maar schoon. Prima plek!
Prima camperplaats, betalen via de Camping-car park kaart, die je bij aankomst kan aanschaffen voor 5 euro. Stroom, water, wifi en lozen alles prima in orde. Leuk stadje op loopafstand.
Prima camperplaats: netjes onderhouden, €8,- per nacht, inclusief stroom, wifi, water en lozing cassettetoilet. Eenvoudig te betalen met NL betaalpas. Boulangerie op loopafstand (ook op zondagmorgen open).