@robell
- 2013
- Other Other Other
- 2011
2018
Leuke kleine camping op zeer lichte helling. Noodzaak om een jeton te halen bij de supermarkt op 300 meter afstand. Je krijgt alleen ongeveer 8 minuten water en elektriciteit van de zuil.
Sitecode: 62094
Stopten daar een week of zo terug. Parkeergarages zijn voor het dinosauruspark. Sprak met iemand die daar werkt en zij zei dat de baas niet houdt van campers die daar stoppen omdat ze vaak pas na de lunch vertrekken, wat de parking voor hun klanten blokkeert. We zouden waarschijnlijk wel in orde zijn, zei ze als we vroeg weggaan, maar we konden niet garanderen dat de baas niet geïrriteerd zou zijn. Besloten om niet te blijven☹️☹️
Sitecode: 62094
Ging er gisteravond. Geen duidelijke camperplaats. Sprak met een medewerker die zei dat haar baas niet echt blij was met campers die hun parkeerplaatsen gebruikten omdat sommigen pas na 13:00 uur vertrokken zijn. Ze zei dat we konden blijven zoals we nu waren, maar we zouden vroeg in de ochtend moeten vertrekken. Besloten om niet te blijven zoals voelde niet welkom. ☹️
2017
Deze site ligt heel dicht bij de Durdle Door, mooie plek. Alle standplaatsen hebben gras, die bij nat weer drassig kunnen zijn. De bomen worden bevolkt door kraaien, die de hele dag en de halve nacht luidruchtig zijn. Er is geen TV-ontvangst mogelijk op de camping. Douche en toilet faciliteiten zijn goed. Er is op de camping een bar en grill.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.