@robertDam
prima.. gewoon basic. een 30 minuuten gereserveerd via site. maar lijkt me niet nodig. er is altijd wel een plekje. wel moet je niet 100% waterpas willen staan.🤪 zeer aardige en mee denkende boer. het was druk op zaterdag in juli maar rustig.. het bedaaderd het wildkamperen op een bergpas. iets wat in Wales bijna niet kan / mag..
echt heel vriendelijke eigenaar / beheerder. schoon en modern sanitair en op de 4 camperplaatsen mooi uitzicht. aleen jammer van de weg langs de camping. overdag wat herrie van. daarom een 4 en geen 5.
de meest vage cp / parking die we zijn tegen gekomen. James ikn het donker 20.15 hier terecht. vol krap. slagbomen dicht en camping reseptie die vertelde dat ze vol zaten. op aangrenzend parkeer plek stopende diverse campers en auto,s daar eerst gaan staan. en tien ontdekt dat via de parkeasy app. betalen was en tot 9 00 uur gratis is we wachten af. voorals nog rustig.

mooie nette cp ruime plaatsen. uitzicht op bergen, meer en de vele activiteiten. parapante, surf, kite, goede fiets paden. voorzieningen die er zijn. niet gebruiken vies en verweg. maar natuurlijk heb je alles zelf 😉

3nachten verbleven lekker rustig. mooi toilet gebouw. goede warme regelbaare douche.. kenteken reg werkt top. goede bakker. aleen jammer / raar dat op 3e nacht de helft van camperplekken werd bezet door caravan, vouwwagen en zelfs tenten.. waarschijnlijk omdat rest vol staat.. maar waarom reserveer je dan aks camper en heb je specevieke camper plekken.. ook veel kale plekken door gebruik grondzijl voor langere termijn.. wel mooi ruime camperplek

mooie rustige plek. 3 plekken maar er staan er nu 13 campers en iederreen staat dwars in het parkeer vlak. zo te zien hier heel normaal. heel mooi museum. en lekker park. ook restaurand en dorp met suppermarkt op loop afstand ik vind wel erg veel verlichting
wat een supper aanwinst voor het dorp op en top lokatie. heel veel succes gewenst van MADVENTURE.nl
schoon. rumoerig tussen weg en spoor. ook in coronatojd douche en wc open.. groot recreatie park met diverse accomodatie.. ok maar niet heeeeel bijzonder
Al's he geen stroom nodig hebt. mooie plekken te vinden. anders aansluiten in rij en hutje mutje staan. water is lekker heet. in corona tijd afwaswaterkraan jerycan gevult voor eigen buiten douche.. ietderdag van 17.00 tot 20.00 fish en chips te koop. ook mooi zerm strandje.. kan er wel lekker spoken met de wind.

ruim. schoon gratis wifi goede hete douce. zelfs in corona tijd.. aleen wel erg kaal. je lijkt bij elkaar de camper / tent in..
er is zelfs een openbaar toilet die open was tijdens coronatijd.. super uitzicht seconds rustig.. wel wat winderig😉
wat een top plek zelda in corona tijd met alle beperkingen.. zijn ze creative door buiten douche te bouwen.. gratis wifi en mooi uitzicht.. hadden wij ook nog geluk en kregen plek 3 toebedeeld met zalig weer.. oh en heb ik gastvrijheid al genomes 😉
staan hier vandaag 10 aug 2020 ondanks corona toilet en douche onder voorwaarden beperkt geopend.. top. lekker rustig. zeker vriendelihke beheerders.
top aleen jammer dat er geen toilet is..
Sitecode: 20197
wij vonden het 3x niets. kaal. rumoerig. hangwc zonder papier.. matige temp van douche. we kregen bij inchek geen wifi code en plek toegewezen.. na die gezien te hebben snel terig o. te melden dat we die niet namen. en onze voorkeur op gegeven.. 2e dag kregen we terwijl er veel ruimte was buren die tot laat luid praten en muziek aan hadden. ook veel last van hun sigaretten rook..