@robertjongste
- 2017
Een camping van net niet. Alles is verouderd oude vieze kunstgras matjes voor de douche ingang. WC's buiten, redelijk, maar niet schoon. Maar je hebt wel een warme douche. Het gras staat bijna knie hoog en het seizoen staat voor de deur. Rommelig. Goed voor 1 nacht. Heeft gewoon vitamine A nodig.
Ik sluit me bij de vorige mensen aan. Vriendelijke receptie, grote plaatsen. Ook aan de rivier. Schoon toilet gebouw. Heerlijk tot rust komen hier.
1 ster minder. Op veel plekken hondestront door eigenaren die dit niet opruimen. Verder mooie camping met ruime plaatsen. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Wasgelegenheid ziet er prachtig uit.
Camping oké. kleine wel schone douches. Cafetaria ook goed. lekkere biertjes. 46 verschillende. Maar. De hele dag bezig zijn om je heen met maaiers tot nu minimaal. 1746 schrijf ik dit om gek van te worden. Niet nog een keer.
Sitecode: 19113
Mooie camping. Bestaande sanitair voldoende. Het nieuwe ziet er super uit maar is nu 18 juni 2023 nog niet open. Let op er zijn 2 tarieven op de asfalt stroken ca 48 euro per nacht en ca 36 euro op gras. hier wordt niet actief melding van gemaakt.
Mooie camping, ruime plaatsen en niet te veel vaste bewoners. Als je stroom nodig hebt wel een lang snoer nodig. wij hadden op plek 24 aan 40 meter net voldoende. Vriendelijke ontvangst gehad. Het sanitair is verouderd maar wel schoon. De douches met key zijn warm genoeg.
Zeker geen 4 sterren camping als je naar de sanitaire voorzieningen kjjkt. Het is nog geen hoogseizoen en de toiletten waren vies. Een klein straaltje uit de douche. Plekken groot genoeg maar ik heb het gevoel campers liever niet.
Lekkere camping. 3 nachten gestaan. De sanitaire voorzieningen zijn schoon. Geen wc papier.
Eenvoudig inschrijven. Vriendelijke eigenaars. Lekker zwembadje om in af te koelen. En er wordt een heerlijke pizza gemaakt. De sanitaire voorzieningen zijn schoon al ruikt het wel wat bij de afwas. Aanrader als tussenstop.
Voor de tweede keer op deze camping. het is hier prima vertoeven. Ja je hoort de weg maar als je richting het water staat valt het wel mee. Zeker in vergelijking met de Moezel campings. De douches en toiletten zijn schoon en er is een kleine camping winkel. Voor een paar nachten een lekker plekkie.
Mooie camping met goed en schoon sanitair. De plaatsen zijn voldoende groot. Echter wij stonden aan het water en hadden best last van de weg aan de overkant. Verder van het water af zal het minder zijn.
Afgelopen weekend er 1 nacht gestaan. 2de nacht weggegaan. veel en veel te druk in corona tijd. Dit waar andere campings gedeelteljjk open zijn is hier 110% geboekt. Geld gaat voor de gezondheid bij deze organisatie.
Heerlijk rustige camping op loopafstand van het strand. Heel schoon sanitair. Vriendelijke eigenaren.
Goede camping voor een paar nachten. Alles is aanwezig. Douche kost 50 eurocent voor 3 min. Over het algemeen genomen wat kort. Alles is wel schoon. Prima plek om Zwolle te verkennen.
Wat een prachtige plekken. Inderdaad maar 1 watertappunt. Wel is er hout voldoende voor een lekker vuurtje. Dat mag tot 1 april voor je camper. Aanrader.
Prima camping voor een overnachting. zwembadje lekkere douches.
Sitecode: 20497
Mooie camping. Goed sanitair. Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Die erg behulpzaam was. Zeker een plek om terug te komen.
Nette camping. Vriendelijke ontvangst. Prima douches met gratis warm water. Je mag geen zeil of mat voor de caravan of camper leggen.