@robspijk
- 2019
Vriendelijk personeel. Mooi, nieuw en groot terrein voor campers en caravans. Schoon toiletgebouw met lekker warm water, ook voor de afwas. Helaas alleen WiFi voor 5,- per dag, wat wel duur is. Verder een mooie prijs van € 17,42 inclusief alles. Prima plek als tussenstop naar het zuiden.
mooie grote camping, direct aan zee. plaatsen van verschillende grootte, meestal onder de bomen. broodjes af te halen bij winkeltje. diverse winkeltjes en restaurant en snackbar op het park. heel goed te fietsen naar het leuke dorpje, ca 4 km. goed fietspad naar Grosseto, markt op donderdag. jammer van de sanitaire voorzieningen, te weinig, maar 2 pl voor chemisch toilet. ook te weinig bewegwijzering, je loopt de hele dag met de plattegrond.
Sitecode: 20516
Hele fijne camping aan een groot meer, waar je goed in kunt zwemmen. Wel waterschoenen aan ivm kiezels. Vriendelijke mensen bij receptie en aan de bar. Prachtig nieuw en schoon toiletgebouw. Zelf plekje kiezen. Naar dorp goed te fietsen. Boodschappen bij de Lidl ook te doen op de (elektrische) fiets. Kosten 23,- met ACSI en 1,- contant voor toeristenbelasting.
Fijne camping vlakbij de ingang van de opgravingen. Zelf plekje uitzoeken, onder de sinaasappelbomen. Prachtig groot en schoon toiletgebouw. Vriendelijk personeel. Ook dichtbij de camping excursie te boeken naar de Vesuvius en vlakbij het station.
Mooie camping aan het strand. Vriendelijk personeel. Sanitairgebouw ruim en zeer goed schoon. Hele camping wordt goed schoon gehouden. Vlak bij centrum Vieste. We wildennog er boottocht doen langs de krijtrotsen en grotten, maar de zee was te wild. Voldoende bars en restaurants aan de boulevard. Tip: heerlijk gegeten bij Le Tre Vele, bijna naast de camping.
Prachtige camping, direct aan zee. Tuin is prachtig aangelegd, een ware oase. Groot zwembad (badmuts verplicht). Vriendelijk personeel. Redelijk grote supermarkt met een groot assortiment, ook lekker brood. Goed fietspad langs de hele kust. Enige (grote) nadeel is dat de camping naast het spoor ligt. Iedere 5 a 6 minuten een trein. In de nacht wel wat rustiger. Dus, goede oordoppen is wel een must.
Hele fijne camping met grote plaatsen, zon of schaduw. We wilden 3 nachten blijven maar werd 1 week. Schoon sanitair, goed restaurant, fietsafstand naar dorp en zee. Ca 30 km fietsen van Rimini en ca 40 km fietsen van Ravenna. Helaas weinig publieke standen omdat alles aansluitend is volgebouwd met strandtenten. Niet alleen Italianen, maar alle nationaliteiten kom je er tegen. Wel redelijk wat jaar- en seizoenplaatsen.
Mooie camping, wordt veelal bezocht op doorreis. Goede ruime plaatsen. Beheerders zijn vriendelijk en behulpzaam. En, zeker belangrijk, een geweldig mooi en uitgebreid sanitairgebouw. Prijs is inclusief alles, dus geen verborgen naheffing. Ik beveel het ten harte aan.
Ruime camping, maar véél te duur. Sanitair is prima in orde, maar voor die prijs is er niet eens WiFi. Gelukkig waren wij er maar 1 nacht op doorreis.
Parkeerplaats was vol, dus uitgeweken naar camping Azur. Deze was beduidend duurder, maar we bleven naar 1 nacht op doorreis.
Goede camperplaats, op loopafstand van leuk stadje. Stroom via paal waar munten in moeten, kost 1,00 voor 8 uur. Stageld 10,- kan worden overgemaakt. Wij verbleven 1 nacht op doorreis.
Jammer dat je maar 5 sterren kunt geven. Deze geweldige camping is wel 10 sterren waard. Prachtige ruime plekken op gras met veld in het midden. Super de luxe sanitair gebouw, alles heel erg schoon en modern. Nog nooit zoiets moois gezien op een camping, zelfs niet in Nederland. Mevrouw bij receptie super vriendelijk. Broodjes service. In de omgeving weinig te doen. Wij waren op doorreis, vandaar maar 1 nacht gebleven.
Wij werden bij aankomst meteen doorverwezen naar het overloopveld, boven aan de camping. geen privé sanitair, maar hele sobere wc's en douches. ook de stroomvoorziening is erg knullig. Prijs 19,-pn. Toen we de volgende morgen wilden verplaatsen werd gezegd dat er geen plaats was (alles gereserveerd) terwijl er heel veel lege plekken waren. Het is dat het centrum geweldig mooi is, en te doen op de fiets. Maar ik zou deze plek niet aanbevelen.
een.prachtige camping .wij hebben een plek gelijk aan zee ...grote plek . super uitzicht .camping ziet er netjes uit