@rocoen5
- 1989
- Pilote FGJ726
- 2020
- Alkoof
Rustige nacht gehad, stonden alleen. Zeer dicht bij het centrum, Roter Tor, markt enz.
Camperplaats gesloten, je mag hier wel gratis parkeren. Shuttledienst bestaat ook niet meer. Er was ook nog veel parking aan de basis van onderzeeërs en omgeving.
Rustig, parkeren aan kant geitenweide. we stonden met 8 campers. Bakkerij is permanent gesloten. Kruidenier is er wel nog. Openbaar toilet op pleintje rechtover ingang abdij. Loosplaats leek ok, wel geen water tanken en onhandige loosplaats wc.
Heel rustig en ruime parking, deels schaduw.
Heel rustig, we stonden alleen. Mooie wandeling door het natuurgebied.
Mooie ligging, hobbelige korte toegangsweg. Er was niemand, vie de qr-code betaald. Sanitaire ruimtes goed verwarmd
Dichtbij de veerboot maar duur voor wat het is
In naseizoen geen bakker maar, wij stonden er met nog 1 andere camper. Verder alles goed, goede douches. Maar zeker te weinig als alles volzet is.
Goed voor een nacht. Toilet is ok, historisch brugje en omgeving zijn een meerwaarde. Plaats voor een 5-tal campers, je staat wel vlakbij weg 13, ‘s avonds wel minder verkeer, maar begint vrij vroeg terug.
Camping ok maar hou rekening met muggen en rechtover camping doet men aan kleiduifschieten, waardoor de hele dag knallen te horen.
Heel rustig, we stonden alleen. Alles netjes onderhouden
Rustige nacht gehad.
Slagbomen stonden open, dus gratis. Parking stond goed vol. Verkeerslawaai viel ‘s nachts mee. Vlak achter deze parking is men een grotere parking voor campers aan het maken. Mooi stadje, mooie wandeling langs de kust naar de stad.
Niet voor grote campers (>7.4 m) en max 6 plaatsen. Rustige en mooie omgeving, park ornithologie is de moeite waard. Aantal vogels afhankelijk van seizoen en getij. Op hun site staan de beste uren per dag/maand om te bezoeken.
Wij hebben het stadjebezocht tijdens het feest van 9 tot 11/11, zeer aan te raden als je van paarden houdt. Op ieder kruispunt staat politie en voor de toegangsweg naar de camping moet je een reservatiebewijs kunnen tonen. wij hadden dit niet en hebben ons op een pleintje vlakbij de camping kunnen parkeren. Je ziet overal campers staan. Best s ochtends vroeg toekomen, dan heb je beste keus. Evenbuiten het centrum is het s nachts rustig.
Politie controleert regelmatig. een auto die op een camperplaats geparkeerd stond kreeg een bekeuring ! Zeer aangename plaats voor stads bezoek.
Deze parking is gesloten van 22/10 tot 23/12/2023 !
Alles is wel verzorgd, maar 30 € (2 pers & Electriciteit) is wel te veel voor wat het is. Enkel hurktoiletten (er is 1 zittoilet maar daar ontbreekt de zitting)
Net buiten de eigenlijke camping zijn 10 ‘goedkopere’ plaatsen. Hiervoor betaalden we 19 €, maar daarboven nog 11 €/persoon per nacht ! Sanitair heel mooi maar water eerder lauw dan warm.
We bleven 2 nachten. Mooie en rustige plaats, lekker eten, mooie omgeving met wandel en fiets mogelijkheden. Voor 30 €/nacht is de accommodatie echter ondermaats vonden wij. 2 x avondeten met wijn in het restaurant kostte minder dan de staanplaats zelf.
Sluit mij aan bij vorige meningen. Zijn met de bus naar Zagreb geweest 7 € voor 2 personen. De eindhalte is een groot busstation. Daar kan je tram 6 nemen om in het toeristische centrum te komen. De camping stond nu al vrij vol, wij betaalden 20 voor 2 personen all in. zeer rustige omgeving.
Prima plaats, rustig. Zicht op bergen. Wij betaalden 18€, all in en bleven 2 dagen. Nb. bakker komt niet op zaterdag en zondag. Nog veel horeca gesloten in het dorp. Vnl gebaseerd op wintersport en vanaf juni terug.
Topplaats, ook in de winter, al vaart het pontje naar Biesbosch dan niet. Wel veel wandel en fiets mogelijkheden. Dorpskruidrnierswinkeltje voor brood, vlees en groenten ook zeer goed. Lekker eten in cafetaria van de camperplaats. Delen van sanitairgebouw afgesloten in winter maar wel nog enkele toiletten en 1 douche open.
We kwamen op een terrein dat aangeduid staat als camperplaats maar verder verlaten was. Waarschijnlijk vooral in gebruik tijdens festivals en in het hoogseizoen. Wij hebben er wel rustig gestaan, maar verder niets, en ook niets betaald
Voor 10 € (zonder stroom) is dit een mooie en vooral rustige staanplaats. Sanitair was ok, ook keuken ruimte, maar is wel in een schuurtje, geen luxe. Ideaal gelegen om met de fiets en de Ferry naar Aero te gaan.
Grote plaatsen op gras, zeer rustig. Geen broodjes service, sanitair gebouw mag gebruikt worden mits toeslag, maar hebben wij niet gebruikt. De camping zelf bestaat uitsluitend uit vaste units, geen caravans. Goede wandel en fietsmogelijkheden. Zee ligt achter de duinen.
Rustige parking, er is meer plaats dan voor 4 campers,maar 2 electr aansl. Er stonden ook wel ‘langverblijvers’. Goed gelegen voor een wandeling of bezoek stadje
we bleven 4 nachten, camping goed gelegen voor (boot)uitstappen rond Como meer, villa’s enz. Omdat de restaurant op mooie weekend avonden ook veel klanten buiten de camping ontvangt is het zeer rumoerig tot 23 uur (zeker als je een plaats aan de restaurant hebt). De vele motoren die in het weekend het meer rondrijden maken overdag ook veel drukte. Camping was ook bijna volledig vol iedere avond. wij vertrokken op zondag om die redenen.
Mooi gelegen aan een plezierboot haventje. supermarkt op 800 meter. Overdag drukke weg en wat geluid van spoorweg. plaatsen langs meer zijn duurder. via weg langs meer vlot bereikbaar. Wij betaalden 28€/nacht (2 pers, Electriciteit incl). proper sanitair.
Rustige camping, mooi gelegen aan meer. Sanitair netjes maar verouderd, kleine douches. Goed, eenvoudig restaurant/pizzeria naast de camping. De camping was voor 1/8 vol, raar genoeg moesten wij ons 1 meter verplaatsen omdat anderen naast ons moesten komen. Terwijl er nog plaats zat was. Raar maar verder geen probleem.
Zeer rustig, grote plaatsen. Dorpje met bakker en supermarkten is 10 min te voet. Veel wandel en fiets mogelijkheden, voucher voor gratis openbaar vervoer en kortingen op diverse kabel liften enz. Sanitair was proper en ruimte goed verwarmd
Sitecode: 2032
Als je de aanduidingen volgt kom je uiteindelijk bij een aanduiding voor hoogtelimiet, maar de camping ligt in de doodlopende weg voordat je aan de tunnel komt. je kan dus gewoon doorrijden. Camping is in orde, maar niets speciaals, vriendelijke mensen.
Zeer mooie omgeving en rustig. ‘s nachts helemaal geen hondengeblaf en het slechte wegdek is amper 50 meter lang.
9 nachten hier gestaan. Perfect als je fiets of ander vervoermiddel bij hebt. zeer netjes, rustig en zeer vriendelijke mensen.
Mooie ligging aan een zee-inham. Er stonden 7 campers, 2 rustige nachten gestaan. politie komt af en toe kijken, kampeergedrag niet toegestaan. Vlakbij het huis van Dali, Cadaques is op wandelafstand. In de zomer is er blijkbaar een snackbar op de parking. wij hebben niets moeten betalen. Is volgens mij eerder een ‘gedoogparking’. Geen voorzieningen behalve vuilzakken.
Je moet een ticket nemen aan de slagboom en de parking oprijden tot het einde, daar zie je een wegje naar rechts die naar de camperplaats gaat. Zeer vriendelijk personeel, lekker gegeten in restaurant. Rustige nacht gehad. Bedankt Ibis !
Wat een rust, verder niets maar voor ons is rust en stilte ook een grote luxe geworden. De rest hebben we toch zelf bij. Heel goed om te fietsen in het natuurpark
2 rustige nachten gestaan. Oostende met de fiets is zeer goed doenbaar. Eenvoudige parking maar verder ok en heel centraal gelegen.
Best parking bussen nemen, onder de bomen. Daar sta je tamelijk vlak. Wel dicht bij de weg maar rustig s avonds. Park is zeer mooi en tijdens het seizoen op vrijdag en zaterdag tot 23 uur open met vanaf 17 uur muzikale animatie. Dan is deze overnachtingsmogelijkheid zeker een meerwaarde.