@roeldijkstra
- 1987
mooie camping maar 72 euro ….. duur is het nieuwe normaal hier
Geweldige plek! Hele vriendelijke behulpzame eigenaar. Een aanrader om hier een paar dagen te stoppen en te relaxen! Top!
Prima camping maar vrij hoge prijs, 35 euro zonder stroom. Sanitair in orde, ouderwets maar schoon. Onze plek (5A) was groot en omheind door boompjes. Groot nadeel waar de camping niets aan kan doen: tegenover de camping wonen een aantal zeer luidruchtige mensen met kinderen die de hele dag schreeuwen en gillen. Jammer.
prijs is 27 EURO per nacht
gewone parkeerplaats met tientallen plekken . er kunnen er dus veel meer dan 4 campers staan . twee keuzes pkw of caravan . ook al ben je camper , kies caravan. zet niets buiten . zelfs een uitschuiftrede noemen ze hier campinggedrag en je krijgt een boete
het is 17 euro intussen . en je moet vroeg zijn . om 15.00 is het al vol , inclusief de overloop .
vreselijke herrie Snachts . stoere jeugd met auto’s zonder uitlaat , en vlakbij een bouwplaats waar alles los waait in de wind .
niemand aanwezig . wc dump afgesloten , grijswater dump afgesloten
spiksplinternieuw. rustig
Laatste overnachtingsplek voor de start van de Mont rebei wandeling . Drie kilometer verder is nog een parkeerplek voor campers want bij de start van de wandeling mag je hoger dan 2.30 niet parkeren .
niet echt geschikt voor campers . je steekt altijd uit je vak
het kost intussen 8 euro voor 23 uur , minimum. tarief . 12 euro voor 24 uur of 16 euro voor 25 uur . snap ik nou iets niet of zijn ze hier zo intelligent?
vorige week hebben ze de prijs van 18 naar 24 euro verhoogd . te veel voor een camperplaats . je staat veilig maar daar is alles mee gezegd . Pal naast een doorgaande weg . ‘s nachts redelijk rustig
absoluut verboden hier te overnachten . in tegenstelling tot wat hierboven staat . beheer : deze plek verwijderen !!
Acht plekken op een soort schiereilandje . Wel ver weg van de bewoonde wereld. Aan het strand . Goed op een zonnige dag . goed overnachten . bij slecht weer het toppunt van treurigheid
huisnummer is fictief. ik kan geen adres zonder huisnummer invoeren bij een nieuwe camperplaats . er staat uiteraard geen nummerborden bij een parkeerplaats
of eten in het restaurant of 30 frank betalen
Heel druk. Bij de VVV sta je beter. Wel een dump/kraan bij Fred Meyers . Verder moet je voor elke parkeerplaats dokken zelfs bij de sporthal