@roenrit
- 2022
- Hobby Optima Ontour Edition
- 2022
Juni 2026
Een modellen camping. Alles was perfect! Zijn 5 sterren zeker waard.
Mei 2026
Kleine plaatsen voor middelgrote campers. Bomen staan scheef en hebben veel overhangende takken zodat manoeuvreren gevaarlijk wordt Sanitair is proper maar het zijn overwegend hurk-wc’s. Toch niet meer van deze tijd. Douches zijn te klein zodat je kleding nat wordt. Ze werken met een badge en je moet vooraf bepalen hoeveel water je zult nodig hebben. Erg vervelend systeem.
Dure camping voor het gebodene. zelfs geen toiletpapier. 38€ voor 2p. en een camper en elektriciteit in mei. Alleen cash betaling. Toiletten zijn proper.
Veel te duur voor het gebodene. wij betaalden 26,80€ /dag in juni. Toiletten: helft kan niet sluiten, geen bril, geen papier. Geen mogelijkheid om grijs water te lossen of water te tanken. Veel percelen zonder electriciteit. Vlug doorrijden!
Gratis water, toiletcassette en grijs water leeg maken. Toilet beschikbaar van 9:00 tot 17:00. Licht al 2 jaar kapot. Beneden is een soort van een hondenkennel, en die blaffen constant tot middernacht. Dicht bij achtergebleven stadje.
Het sanitair is nog steeds een ramp. weinig of geen onderhoud. Deuren sluiten nog steeds niet. Douchesproeiers hangen aan een darm vertrekkend van het plafond. Kunnen nergens aan vastgemaakt worden. Veel te veel bomen met laaghangende takken, waardoor niet echt geschikt voor campers. mijn enige ster is voor de goedkope prijs.
Vuile camping. Afgemaaid gras blijft gewoon liggen te rotten. Geen WC-papier. Geen warm water. Verlichting in de toiletten gaat te snel uit. Geen faktuur. Alleen cash betalen.
Mooi en net sanitair. Nogal rommelig terrein. Geen wifi. Geen mogelijkheid lozen van grijs water of zwart water. 25€ betaald, stroom inbegr.
Wij werden een plaats toegewezen maar bleek dat die plaats al bezet was door een andere camper. Heel normaal aangezien heel wat nummerplaatjes van de percelen onleesbaar zijn. We vroegen een andere mooie plaats, maar dat werd geweigerd. Die plaats is nochtans onbezet gebleven. Dat is volgens mij slechte wil. Omdat we geen Duitsers zijn?
Top top top. Ruime en redelijk vlakke plaatsen onder de bomen. Voldoende, modern sanitair die prima werkt. Vriendelijk personeel.