@roenrit

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Veel te duur voor het gebodene. wij betaalden 26,80€ /dag in juni. Toiletten: helft kan niet sluiten, geen bril, geen papier. Geen mogelijkheid om grijs water te lossen of water te tanken. Veel percelen zonder electriciteit. Vlug doorrijden!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Gratis water, toiletcassette en grijs water leeg maken. Toilet beschikbaar van 9:00 tot 17:00. Licht al 2 jaar kapot. Beneden is een soort van een hondenkennel, en die blaffen constant tot middernacht. Dicht bij achtergebleven stadje.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Het sanitair is nog steeds een ramp. weinig of geen onderhoud. Deuren sluiten nog steeds niet. Douchesproeiers hangen aan een darm vertrekkend van het plafond. Kunnen nergens aan vastgemaakt worden. Veel te veel bomen met laaghangende takken, waardoor niet echt geschikt voor campers. mijn enige ster is voor de goedkope prijs.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Vuile camping. Afgemaaid gras blijft gewoon liggen te rotten. Geen WC-papier. Geen warm water. Verlichting in de toiletten gaat te snel uit. Geen faktuur. Alleen cash betalen.

Mooi en net sanitair. Nogal rommelig terrein. Geen wifi. Geen mogelijkheid lozen van grijs water of zwart water. 25€ betaald, stroom inbegr.

Wij werden een plaats toegewezen maar bleek dat die plaats al bezet was door een andere camper. Heel normaal aangezien heel wat nummerplaatjes van de percelen onleesbaar zijn. We vroegen een andere mooie plaats, maar dat werd geweigerd. Die plaats is nochtans onbezet gebleven. Dat is volgens mij slechte wil. Omdat we geen Duitsers zijn?

Top top top. Ruime en redelijk vlakke plaatsen onder de bomen. Voldoende, modern sanitair die prima werkt. Vriendelijk personeel.

Sitecode: 19868

Wat een heerlijk plekje! Een weide tussen de hoge bergen, gerund door toffe en heel vriendelijke mensen. Ze hebben zelfs onze was gedaan en aan de camper thuisgebracht. Zelden zoiets meegemaakt. We konden ook heerlijke zelfgebakken brood kopen. Alleen douches met gordijn en wc in dezelfde badkamer. Niet zo praktisch als er veel kampeerders zijn.

Sitecode: 19848

Vergane glorie. De douches waarvan sprake in we vorige reviews worden niet meer gebruikt. Er zijn voor de campers alleen 2 wc’s en een lavabo met losse kraan. Om te douchen moet je in het gore hostel gaan, 2 hoog, aan het einde van een donkere gang vol met zetels waar je over struikelt. De douches zijn met plastiek gordijnen. Een is er zonder kraan. Lawaai van trein en wegverkeer. Zeer beperkte kennis van het Engels. Alleen de zoon spreekt het.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

De prijs voor 1 nacht is nu in juni 2024: 20€. Geen moeilijke toegangsweg, zelfs voor onze half-integraal. Sanitair is zelf gebricoleerd en basic-basic, maar het werkt wel. Slechts 1 ster waard. De andere ster is voor de vriendelijkheid van de dochter des huizes die goed Engels spreekt.

Rustig gelegen in de natuur. Hiervoor mijn enige ster. Het is een oubollige boel met hier en daar een bouwvallig schuurtje of rot terras. De camping geeft een triestige aanblik. Wij betaalden voor een camper met stroom en 2p 375 NOK. Wat veel te duur is voor het gebodene. Voor deze prijs heb he vijfsterren camping.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De beheerder is heel vriendelijk en behulpzaam bij problemen met de elektriciteit. De hele infrastructuur is verouderd maar functioneert wel. Douches en toiletten zijn proper. 350 NOK voor een camper met electriciteit is een stevige prijs voor het gebodene. Je betaalt hier het zicht op het meer. Waar haalt campercontact die 270 NOK dan?

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Proper sanitair. Toegang voor de dames met code is een beetje gek systeem. Geen broodjesservices. Wel klein winkeltje. Camperplaatsen heel ver verwijderd van het sanitair.

Wij stonden met de camper op de slechtste plaats van de camping. We stonden met vier campers naast elkaar en wij zaten tussenin in een gang van vier meter breed. Er is geen mogelijkheid om grijs water te lozen. Douchen kost 50 ct. en daar kom je echt niet ver mee. Er is zelfs geen thermostatische kraan. De receptie is slechts 1:30 u/dag bemand. Wifi zeer zwak en onbruikbaar. 26€ plus 4€ reservatiekosten is het echt niet waard.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Zeer grote camperplaatsen omgeven door hagen. Splinternieuw luxueus en net onderhouden sanitair. Een TOP camping!