@rogi
- Hobby On Tour
- 2021
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie net onderhouden camperplaats met mooi en super schoon sanitair. Winkels en restaurants op loopafstand 200 m. Lozen grijswater is niet mogelijk. Er is een afwasplaats en wasmachine. De plekken zijn ruim.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Leuk plekje met 2 stroompunten,heerlijk eten en superaardige mensen.
We hebben weer een geweldig weekend gehad op Nuuverstee .Alles geweldig. Heerlijk gegeten in de gezellige kantine. Genoten van een avond met live muziek. We komen zeker terug en geven een dikke 10.
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Mooie camperplaats aan Baai bij eiland Saint Cado op camping. Zijn hier eind October, is rustig met toilet, wifi, water, en stroom voor € 9,00
Wat een geweldige ervaring! We hebben 4 dagen met onze camper op het draaiplateau gestaan. Het is fantastisch, wil je in de zon schaduw of uit de wind alles kan. Je draait het plateau gewoon zoals je het hebben wil. Op Nuverstee is het altijd geweldig maar dit maakt het nog specialer. Echt een dikke 10.
2017
Een locatie beoordeeld · bijna 9 jaar geleden
Geweldige Camper plaats. Alles is hier mooi, schoon en verzorgd. Prima uitgangspunt voor fietstochten. Super vriendelijke beheerders die altijd voor je klaar staan. Wij komen hier graag.