@rojleskov

2021

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Wat een fijne camperplek. De gastheer is erg aardig en behulpzaam. Toiletten en badkamers waren erg schoon. We hebben gegeten in de "Stone Garden" - heel erg lekker. We vroegen hoe we een deel van het diner konden maken en Francesca legde ons precies uit hoe we het moesten klaarmaken - leuk. Korte treinreis naar Napels. Goede informatie over de trein, winkels, bankzaken en wat je verder nog nodig hebt.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Zeer mooie plek met toilet, tafels en banken. Mooie wandelingen rond het meer (14 km) en een korte van 1,7 km. Zeer stille plek

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie plek (parkeerplaats) omringd door dieren (ezels, geiten). Je hoort 's ochtends de auto's en de kerkklok. Er is een leuk wandelpad naar het meer. Vlakbij een leuke toeristische attractie (Verdenskortet).

mooie en rustige plek. dichtbij de stad. makkelijk te bereiken met de bus naar het centrum.

Mooie, rustige plek met een mooie omgeving. Je kunt er wandelen en fietsen. Dichtbij het dorp met veel winkels.

erg duur. Het is moeilijk om erachter te komen hoeveel het kost, je moet een app downloaden om erachter te komen.

erg mooie plek. we parkeerden op de parkeerplaats naast de weg en aten aan de oever van het meer. zo rustig, zonnig en mooi

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Gezellige plek met toegang tot water en toilet.. De omgeving uit de ijzertijd is een bezoek waard - gratis.

mooie plek met een zeer mooie omgeving. Meer om te zwemmen, zeilen en wandelen.

Keuken en toilet zijn toegankelijk. Alles is mooi en schoon. Gezellige kleine Stellplatz met een mooie en rustige locatie.

daar kan je nog terecht. mooie plek, geen service maar een mooi uitzicht en heel dicht bij het oude stadje. geen lawaai 's nachts

15 oktober intolerant gesloten vanwege de wijnoogst.

fantastische en interessante plek. toiletten waren 's nachts gesloten toen wij er waren.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

mooie plek met een beetje lawaai van de auto's op de hoofdweg. Helemaal in de nacht.