@rolduc4
- 2022
niet de goedkoopste maar alles is aanwezig; sanitair gedateerd maar werkt prima. stroom staat in voorzieningen als 16a; in mijn beleving 6a (waar wij stonden) zeer vriendelijke eigenaren welke ook zeer behulpzaam waren
Mooie camping, grote en minder grote plaatsen. mooi en schoon sanitair. Ligt direct aan het kiezelstrand. Helaas zijn honden niet toegestaan op het strand en verder kun je de hond daar niet goed uitlaten. Nergens is er groenvoorziening voor de hond. In de omgeving vele leuke restaurantjes. De omgeving is ook erg mooi om te verkennen.
met acsi card twee personen; 2 honden €21,-per dag! zeer fijne receptie; zeer mooie omgeving; sanitaire voorzieningen wat gedateerd, echter de rest is meer dan goed. wij zijn na 1 nacht weer gegaan wegens het feit dat onze oudste hond (10,5 jaar) slecht tegen de 34 graden celcius kon. vwb de camping een absolute aanrader.
zeer nette camping voor 21,- per nacht. alles aanwezig, wel sanitair gedateerd. zeer vriendelijke receptie. (engels sprekend)
niet echt goedkoop (€34,32 2 personen en 2 honden voor 1 nacht) maar camping en plekken waren top! zeer mooie nieuwe toiletvoorzieningen; alles ingericht op honden. niet te ver van strand en honden daar gedoogd. zeker iets voor meer in het seizoen voor langere tijd voor ons
mei 2024 1 nacht verbleven; wij komen hier al jaren als tussencamping. vriendelijk personeel; €18,- voor 1 nacht: 2 personen en 2 honden; eenvoudige keuken in restaurant, echter smaakt goed, wel duur voor de kwaliteit. sanitair is in de 14 jaar tijd niets aan verandert of verbeterd. als tussenstop prima, zeker gezien de prijs
in mei 2024 2 personen en 2 honden €22,90 betaald voor 1 nacht; sanitair brandschoon; prima service. plaats met uitzicht rivier, echter drassige ondergrond. we kwamen met onze camper er bijna niet uit. let wel op met hoge campers voor laaghangende takken op de plekken. terugkomen zeer de moeite waard
prima camping. Zeer luxe (&nieuwe) sanitair; De camping chef brent je naar een plek en is zeer behulpzaam. In restaurant eten: toen wij er waren was het heel druk, echter prima gegeten voor een zeer redelijke prijs. Wij zijn 2 dagen verbleven en toen richting huis. Voor een lang reizende camperaar wat aan de prijs, echter voor ons een prima camping als tussenstop voor 1 of 2 dagen. Fietsen meenemen is aanbevolen Wij komen zeker een keer terug.