@rommenique

Ja

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

helemaal dikke prima voor door te reizen. goed sanitair. een restaurant waar je ook alleen een drankje kan doen. oprijden en bij de receptie je gegevens door geven.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

prima camping met mooie plekken. schoon sanitair en heerlijk rustig. mooie omgeving en leuk groot terras voor bij de camping

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

perfecte camping om wenen te bezoeken, maar ook zeker de moeite waard om daar de omgeving te bekijken. op 5 min lopen staat er een prachtig gebouw. ja hoe noem je het een prachtige kerk met een grote binnenplaats ook worden en opera’s gehouden op de camping is het sanitair prima. verwacht geen grote Camperplaats want dat is het niet. groot genoeg voor je luifel. je bent heel de dag op pad dus veel tijd verblijf je er niet

wat een leuke ruime goedkopen camping op een half uurtje rijden vanaf de snelweg. grote plekken prima sanitair wij zijn er helaas alleen geweest voor een overnachting maar hadden er graag langer gebleven.

met de camper een prima plek aan het beekje. leuk terras en een fijn zwembad. goed restaurant wij zijn er laat in augustus dus de drukte is voorbij. heerlijk vertoeven.

fijne plek die goed toegankelijk is vanuit de snelweg. wij zijn er met de camper geweest van 7.40. prima ruime plekken alleen moet je wel een beetje chauffeur zijn. erg stijl. super ontvangen door eigenaar. heel vriendelijk erg schoon en netjes je zit wel overal wat verder vanaf. maar voor te overnachten helemaal goed. op 200 meter een restaurant zou hier weer terug gaan

weer heerlijk een paar dagen gestaan. alle voorzieningen aanwezig. op de kleine camping Riverside die er aan grenst kan je met een kleine camper of tent terecht. is een aanrader. ook de horeca van meher en Elidjana is daar top. de camping plek wel reserveren. het is daar altijd vol. wel reserveren

prima camperstop als je tenminste op het terrein staat. je kan ook op de parkeerplaats komen staan naast het vuilnis. het is er wel mega druk. krappe plaatsen. wel heerlijk dicht bij t water. het sanitair is smerig. te weinig voor teveel mensen.

wat een geweldig mooie en gemoedelijke camping. oké goedkoop is het niet maar al de faciliteiten zijn daar. een mega plek voor onze 7.30 lange camper en nog veel ruimte over. genoeg schaduw plekken. een heerlijk zwembad. top sanitair waar je ook nog een stukje geschiedenis kan leren op een leuke manier. heerlijk gegeten in t restaurant wat overigens niet heel prijzig was. gratis kaartjes voor de bus die je naar t centrum van bolzano brengen

mooie camping, sanitair is top. leuke ligging direct aan het meer. goed ontvangst maar een echte Duitse camping! Weinig Nederlanders maar naar ons idee zitten ze ook niet zo op te wachten. wij stonden hier 3 nachten maar dat was te lang.