@rommetje
hier begin juli 2 nachten gestaan wat een super plek de treinen hoor je maar hebben gewoon prima geslapen er is gratis elektra geen watertappunt
wij konden in juni alleen betalen ook al kochten we flessen wijn dit is geen france passion voor ons
wat een mooi plekje vanaf hier mooie fietsroutes je kan lekker borrelen op het terras en er staan " eendjes voor een dag"te huur
wat een leuke camping met een zeer vriendelijke eigenaar 14.50 betaald voor 1 nacht met 2 personen toiletgebouw is prachtig pas vernieuwd echt een aanrader
de cp zou 4 sterren zijn als er af en toe een grasmaaier overheen gehaald zou worden we hebben rond de vijver gelopen 45 minuten en zijn naar Ieper gewandeld 25 minuutjes
Een mooie cp om te overnachten helaas veel vaste bewoners. Bij de waterkraan stond een camper met wasmachine in zijn garage moet niet gekker worden. Maar wij hadden het geluk dat er een plaatsje vrij was en hebben er heerlijk van het zonnetje genoten.
Wat een mooie camperplaats ruim opgezet langs 2 kleine rotondes vriendelijke uitbater en voor bij de koffie staat er heerlijke kruidkoek klaar
Wat een mooie cp wij hebben hier 1 nacht gestaan en door het slechte weer verder gereden maar we komen zeker nog eens terug. Monique dank je wel voor deze mooie locatie
Wat een mooie locatie heb je gecreëerd. Ruime plaatsen met uitzicht op de paarden. Echt een aanrader.
Zijn hier 2 dagen geweest mooie CPU met behulpzame eigenaan fietsroute's aanwezig komen zeker nog een keer terug
Zijn hier begin juli 3 dagen geweest, werden gastvrij ontvangen door Marius. Schoon en ruim sanitair en mooi kunnen fietsen in de omgeving.