@ronensieg
We hebben hier overnacht om de volgende ochtend de boot naar Denemarken te kunnen nemen. slechts 11 km rijden van deze plek. Op zich mooie en gratis plek met mooi uitzicht, maar wel veel verkeerslawaai, dat ging de hele nacht door.
Eenvoudige, nette camping. we hebben hier rustig gestaan. Prima overnachtingsplek. Prijs is NOK 290, stroom is inbegrepen. Er is een servicepunt om vuil water en wc te legen en schoon water te tappen.
Parkeerplaats bij een kerk, wij betwijfelen of het wel bedoeld is om hier met een camper te overnachten, zo dicht bij woonhuizen. Volgens ons niet geschikt, dus we zijn maar doorgeteden
Eenvoudige, maar wel heel leuke en rustige camping met mooi uitzicht over het meer. 150 kr, gemakkelijk te betalen via QR code en credit card. Prima plek om te staan.
Rustige camping, prachtig gelegen aan het meer. Vriendelijke ontvangst en de eigenaar hielp ons een mooi plekje voor onze camper te vinden. Toiletten zijn netjes en schoon. prijs NOK 240 en stroom 50. Mogelijkheid om toilet cassette te legen en vers water te tappen is aanwezig. Prima overnachtingsplek.
Deze camperplaats hebben we bij toeval ontdekt, stond nog niet in de app. Leuk dat deze op ons verzoek is toegevoegd. Mooie, nette plaats in een rustige omgeving. Supermarkt dichtbij. Schoon toilet en mogelijkheid vers water te tappen.
Mooie plek om te overnachten, het schitterende uitzicht is geheel gratis.
prachtig plekje aan het meer, we stonden hier vannacht met 1 andere camper. Heerlijk rustig.
vannacht hier gestaan, prachtige plek aan het water met schitterend uitzicht. Rustige en schone kleine camping, net sanitair. Prijs NOK 175 en stroom 50. Was even zoeken waar je kunt betalen, de eigenaar bleek te wonen in het grijze huis tegenover de camping. Aardig ouder echtpaar. Je kunt betalen met kaart.
Rustige plek met mooi uitzicht op de fjord. Prima plek om te overnachten. Er is 's avonds en 's nachts weinig verkeer, dus geen last van gehad.