@ronm
prachtige camping. In mei heel veel keuze uit plaatsen en overal zingende vogels. Voor de liefhebbers...nachtegaal, groene spect en draaihals om er maar een paar te noemen
rustige camping met zonnigeplekken, maar wat n gedoe in de wasruimte. slot op de deur en drukknop met vaak niet werkend polsbandje
mooie camping met dito sanitair. Bomenrijk dus wel veel schaduw en wat jammer dat de hegjes net iets te hoog zijn
geweldig uitzicht op de bergen en heel stil. Helaas maar 2 toiletten
zalige plek...als je rond het middaguur komt en je vooraan bij het strand kunt staan. Prachtig uitzicht op de nauwelijks ondergaande zon. leuke plek voor een papegasiduiker en walvistour
misschien had hij zijn dag niet maar ik ben nog nooit zo n arrogante campingeigenaar tegen gekomen. Gelijk klaar mee en doorgereden naar betere Bobilcamping
schone kleine camping met mooi uitzicht op de bergen, maar de eigenaar zet je zo neer dat er wel heel veel op kan en de camping op een parking lijkt
prachtige plek en voldoende ruimte. Wij stonden iets intiemer op n plek 500m richting Stromsund.
helemaal niets mis mee. Je staat inderdaad aan een meertje, maar je ziet t water niet door n dijk. Dan zijn er echt mooiere lomatieslo
klopt, de eigenaren zijn vriendelijk maar ze zijn vergeten 't toiletgebouw mee te laten groeien met de opengestelde weilanden.
prima camping. Grote plaatsen bovenop een heuvel met uitzicht op zee. Broodservice. Wat verouderd, maar schoon toiletgebouw, zonder muntjes naar de douche. Je kunt deze camping ook reserveren en dat kan niet overal.
10 Plekken? Dacht 't niet. Opvullen tot 't lijkt op 'n Ikea-parking😫
Sitecode: 72074
Grote plaatsen, mooi sanitair en direct aan zee, zoals iedereen al schrijft. Heel rustig.
mooie camping onder oude appelbomen, grote plekken op gras. Schoon sanitair maar wel douche-muntjes. Geen wifi, maar mooie fietstochten naar zee
grote plekken, rustig en goed sanitair