@roos1991
Lid van Campercontact sinds 2019
de prijs is goed, faciliteiten zijn schoon en een mooie omgeving. echt goed voor gezinnen. Hamburg ligt op een klein stukje rijden van hier.
Geweldige rustige locatie naast de rivier de Po. Er is gratis elektriciteit en water voor u om te gebruiken en er is voldoende parkeergelegenheid voor 40 campers. Er is een bord voor alle fietsroutes langs de rivier de Po. Kom hier zeker terug.
Lieve familie die ons met open armen ontvingen. Alle faciliteiten werken geweldig en totale privacy. We stonden hier in het hoogseizoen helemaal alleen. Zwembad is € 5 en een 4-gangendiner is er € 27,5.Hhet heeft een geweldig uitzicht over de Toscane vallei
Wij zijn hier gaan staan nadat we helemaal uitgeput waren. Veel dronken mensen die schreeuwde tot 1 uur s nachts. Voelde me totaal niet veilig. Naast ons een camper waar ze graffiti hadden opgespoten. Zeker geen aanrader
Een geweldige plek in een schattig dorpje. Met gratis stroom, water en afvoer. Kom hier zeker terug
Sitecode: 20124
inderdaad een mooie plek en vrij maar alles is vernietigd. jammer omdat het een fantastische plek zou kunnen zijn.
een leuke plek voor een tussenstop. veel gebruikt door de lokale bevolking. erg vies met overal condooms. gratis water en er is gratis elektriciteit maar slechts twee pluggen die iedereen wil.
rustige plek naast kasteel. geen faciliteiten maar een vuilnisbak. mooie plek om te kamperen en gratis. Er is een warmwaterbron vlakbij en veel wandelpaden
super ontvangst. alles schoon. wel op elkaar geparkeerd. 2 min lopen van de binnenstad. zeker een aanrader
Geweldige gratis plek met gratis water. 100m van een door de mens gemaakt meer met waterval, speeltuin en openbare toiletten / douches. leuke kleine plaats maar druk
best goed voor een nacht. stil 's nachts. een pompstation voor uw water en elektriciteit. dichtbij het strand.
Het is niet duidelijk waar je je kunt parkeren maar er is een enorm parkeerterrein en we parkeren aan de achterkant ervan. Slecht idee. de hele avond en nacht zijn we geterroriseerd. De lokale bevolking speelt jeu-de-boules op slechts een meter afstand van de camper en zo nu en dan raken ze de band. Kleine kinderen gebruiken hun skelter om 22.30 uur rond de camper. Dronken mensen spelen om 1 uur opnieuw jeu-de-boules, net naast onze camper. Ga hier niet heen