@rosalan
Geweldige camping met zwembad, bar, restaurants, boeken en alle voorzieningen voor een kort of lang verblijf. Ideaal als je een fiets hebt, want je kunt via het fietspad naar de winkels en het strand. 4 sterren omdat het zwembad gesloten is voor reparatie.
Mooie plek in de buurt van voorzieningen in de stad, maar we kwamen op een vrijdagavond aan en rond middernacht verzamelden zich grote aantallen tieners en twintigers, wat een beetje zorgwekkend was. Na een tijdje raakte een steen ons busje en we vertrokken. Misschien zou de week er anders uitzien. We zullen niet terugkeren.
Het is moeilijk om deze site te bekritiseren. Er zijn 8 gratis stroomaansluitingen, een nieuw toiletgebouw, water en ledigingsfaciliteiten. Een informatiebureau met een museum gewijd aan Susan Valadon en Utrillo. Allemaal gratis. Bars en winkels liggen op minder dan 100 meter afstand.
Binnen ontworpen kasteel. Vliegen waren slecht toen we hier waren. Als er geen water aanwezig is, werkt een waterpunt voor het kasteel. Zeer rustige landelijke camping Road to Aire is steil met grind. Bleef niet.
Vreemde plek. Buiten de gebaande paden met goed eten en zeer vriendelijk welkom van Antonio. Geparkeerd op zee gratis met toilet en wastafel. Geadviseerd door eigenaar dat het goed is met Police om hier te zijn. Mogelijk naturistenstrand grenst hij mij. Toegang vanaf rotonde voordat u Mojacer bereikt. Populair bij de lokale bevolking.
Schone site met alle voorzieningen. Toen we hier waren, vulde het zich elke dag tegen het einde van de middag. We merkten op dat de prijzen voor drankjes enz. Hoger waren in de winkels dan sommige andere stopovers aan zee. Het strand was een van de betere stranden die we in Spanje tegenkwamen met zand in plaats van grind in de zee, maar kijk uit voor de vreemde kei.
In de zomer is er weinig schaduw, wat in de winter perfect kan zijn. Met onze elektrische fietsen duurde de enkele heuvel voordat we Carbanares bereikten ongeveer 5 minuten om de stad te bereiken. Een zeer vriendelijke site.
Een geweldige site om op uit te zoeken. Water om te reinigen, niet om te drinken, is er in overvloed. Lange slang om bestelwagen met water te vullen. Douches, afwas en toiletten met een goed restaurant naast de deur. Dit was ons derde bezoek en een goede plek om uit te rusten. Veel mensen reizen overdag naar zee en komen elke nacht terug.
Dit is een parkeerplaats met camper Aire. We verbleven hier een paar nachten, terwijl we overdag langs de kust reden met enkele tientallen andere campers. De zee is hier helder met weinig golven. Bijna perfect om te zwemmen. Op of naast de Aire is een watertaptoilet en een stranddouche .. mocht u andere diensten nodig hebben, ze kosten 5e een paar kilometer verderop.
Full! Op een druk weekend in de zomer waren we niet bereid te wachten voor het geval iemand vertrok.
Gesloten toen we bezochten en met wat het begin lijkt te zijn van permanent bouwen. Tal van andere busjes dwalen rond op zoek naar een parkeerplaats.
Deze tussenstop bevindt zich op een plateau boven het strand, met een weg over te steken. Prachtig uitzicht en toen we daar waren, een constante lichte bries. Een steile helling in de eerste versnelling om op het terrein te komen, maar dan, in tegenstelling tot verschillende kleine tussenstops op grondniveau, heeft het alle voorzieningen die men zich kan wensen. Gratis koude douches of betaal voor warme douche. Een uitstekende plek om te verblijven.
Eerste indrukken zijn van een overvolle parkeerplaats op een hellend terrein. Het is echter op de juiste plaats voor lokale voorzieningen en heeft warme douches, water enz. Voor 12 euro per dag. Veel busjes blijven langer. Niet perfect maar beter dan het wilde strandparkeren dat sommige busjes hier doen.
Onberispelijk toen wij er waren. Water, afval, platvis parkeren op wat op nieuw beton lijkt. Wat meer is, elke baai heeft zijn eigen elektrische punt die werkte. Punten verloren voor slechts één tik en iemand had over de lege toiletpijp gereden maar het werkte nog steeds.
Eerste indrukken zijn niet gunstig, lijken een beetje op een verlaten bouwterrein maar na een tijdje wordt duidelijk dat deze rustige landelijke ontsnapping aanzienlijke moeite heeft gestoken. Alle faciliteiten zijn hier vanwege het sportterrein. Een uitzicht op het stuwmeer of een bezoek aan de bar in het dorp maakte dit een betere tussenstop dan verwacht. PS de toiletten hadden papier en het gebied was op ni verlicht
Rustige parkeerplaatsen langs de weg uitgezet. Coördinaten werkten niet echt, maar in de baai zitten leest N42'21'15 "W 5'45'15"
Schone, goede basisvoorzieningen. Grenzend aan voetbalveld, fitnessruimte en zwembad, kreeg ik te horen. We zijn hier uit Vitoria ontsnapt waar een parkeerplaats de parkeerplaats vulde. Goede vooruitzichten voor een stille nachtrust.
Als u op zoek bent naar alles wat u op een bord krijgt, kies dan een van de grote commerciële sites. Brood, kranten en andere dergelijke artikelen zijn een paar kilometer onderweg beschikbaar. Dit is een gezinswoning waar de gastheer en gastvrouw hun gasten de rust en rust van Estramadura laten genieten.