@rosalie70
Een heerlijke tussenstop. Ik heb net mijn 8 minuten gehaald, maar op de meeste plekken is het beter als je iets korter bent. Schilderachtig, populair, bar bij het zwembad, meer in het aangrenzende dorp. De voorzieningen zijn goed onderhouden en zien er nieuw uit.
Parkeren is hier en daar wat lastig, maar er is wel wat schaduw. Dit stadje is zeker een bezoekje waard. Neem een camera mee. De voorzieningen zijn goed.
De camping was erg schoon en om 18.30 uur waren er nog 5 plaatsen vrij. Aan de overkant van de weg bevindt zich een bar/restaurant.
Deze parkeerplaats voor de dierentuin heeft geen faciliteiten, maar het aangrenzende dorp en de dierentuin kunnen erg populair worden. Ons bezoek viel samen met hun feest. Het was interessant om langs auto's, muzikanten en andere campers te rijden en langs mensen die op straat aan het drinken waren. De parkeerplaats voor 50 busjes had 's avonds meer dan 100 busjes, ik ben gestopt met tellen. Sommige gebieden hadden goede schaduw en veel mensen behandelden het gebied als een picknickplek met tafels en stoelen.
Ik keek over het hek, want de poort was op slot. Ik was niet onder de indruk van dood gras en slechts één caravan op de site. De poort ging open via een telefoontje dat bij de ingang werd getoond en de poort ging open. Ik heb geen enkel negatief ding te zeggen over de site. Eigenaar, verrukkelijk. Douches, keuken, drinkbaar water, 14 euro voor alles. Dorp, kasteel en winkels etc. in de buurt. Perfect tijdens lokaal festival.
Toen we vorig jaar deze site verlieten, werd deze gesloten. Voorheen was het half naturistisch, half textiel. Alle updates worden op prijs gesteld.
Een beveiligde plek met gratis douches bij een verblijf van 2 nachten of langer. De prachtige stranden rondom zijn minder dan 1/2 km op de fiets. Prijs nu 11e plus 5 voor elektrisch. Wat schaduw, fietsen te huur enz. Ons 5e bezoek. Powerwash voor bestelwagen op locatie. Autogas ter plaatse en winkel.
Een bijna perfect wildkamp op het strand met goede zwemmogelijkheden, zand en een aangrenzend restaurant. De grond is hard opeengepakt zand, redelijk vlak, maar als je drie toegangsroutes hebt, negeer dan de eerste twee en ga naar het restaurant als je met een langer voertuig rijdt. Plaatsen afgebakend maar genegeerd.
Echt een goede camperplaats. Lieve mensen die de leiding hebben en alle faciliteiten die je maar kunt wensen. Erg warm toen we aankwamen, maar schaduw door bomen en hoge luchtschermen, die de ergste hitte van de zon wegnamen
Let op: deze camping heeft geen naturistengedeelte meer. Nieuwe eigenaren!
Een mooie website. Wifi, toiletten en douches gratis. Goede fietstochten en plaatsen om te bezoeken, waaronder het kasteel met uitzicht op de site. Paula en NuNu heten ons altijd van harte welkom. Een goed aanbod van plaatsen om te kamperen. Heeft ook kamers beschikbaar.
Deze ooit populaire aire is nu verslechterd. Het maakt nu deel uit van de ingang van vuilniswagens die 24 uur per dag arriveren. Extreem lawaaierig tijdens de nacht. Altijd vol in het verleden, arriveerde om 19.00 uur en slechts twee dakloze busjes daar. 4 anderen kwamen later aan.