@rosi2960
Prachtige locatie direct aan het water, met 4-sterren sanitair. Inchecken is wat lastig, maar de receptioniste helpt je graag! De prijs is zeker gerechtvaardigd voor deze prachtige locatie en voorzieningen, maar of je het nodig hebt, is aan jou! ```
Prachtige locatie aan het meer! De sanitaire voorzieningen zijn schandalig voor de hoge prijs (140 SL per nacht voor twee personen, hond en elektriciteit)!
Zeer grote camping, prachtig gelegen, van alles voorzien, zeer schoon sanitair. Voor vakantiegangers met honden is de plek echter niet geschikt, je zit in de laatste hoek opeengepakt en mag daar alleen met je hond verblijven. We hadden het gevoel dat we een besmettelijke ziekte hadden! Daarom slechts 3 sterren!
We waren hier een paar jaar geleden al eens geweest en vonden de plek echt goed. Over de ligging, het prachtige strand en direct aan het fietspad tussen Agde en Sete valt niets te klagen. Maar de plaats en vooral de sanitaire voorzieningen zijn erg vies. De talrijke langdurig kampeerders lijken hun eigen regels te hebben! Jammer!
Zeer mooie locatie in de buurt van de zee! Toiletten zijn beschikbaar! , Niet erg goedkoop, maar zeer lekker, zeer aan te bevelen Jack 'pub en restaurant naast de deur! Later, een Guinness in de pub op zondagavond met Ierse Folk!
Prachtige plek direct aan de zee! Een echte aanrader is de pub en restaurant naast de deur Jack, niet goedkoop, maar erg lekker! Dan nog een Guinness in de pub met Ierse Folk op zondagavond! Perfect!