@roza
Mei 2026
Wij zijn hier nu opnieuw, rond 10 mei voor de eerste keer,nu op de terugweg naar huis voor de tweede keer. Een heerlijke ‘ traditionele ‘ camping municipal. Basale voorzieningen, veel ruimte, van alle gemakken voorzien. Centrum met een grote winkel en een enkel restaurantje. Dit alles voor een all-in prijs van 14,12 per nacht. Hoe mooi wil je het hebben. Beheerder komt rond 20.00 uur afrekenen.
perfecte camping. schoon sanitair, alle voorzieningen. prima plek voor bezoek aan Amsterdam. tramhalte 10 minuten lopen
2023
prima locatie. Vriendelijke ontvangst. alle voorzieningen aanwezig en zeer schoon. Echt een aanrader!!
prima camping, gezellige sfeer. Een beetje hippiesfeer door veel surfers.Behoorlijke sanitaire voorzieningen, erg schoon. Vriendelijke medewerkers. belaslden 19.- euro inclusief alles.
2020
Aardige mevrouw. Prima plaatsen. Sober sanitair maar wel schoon. Voor de prijs van een gemiddelde camperplaats.
Prima plek. Inderdaad wat zoeken mbt faciliteiten.
Prachtige camping, aan zee. Vriendelijke ontvangst. Prachtig sanitair . Alle campervoorzieningen aanwezig
Prima, rustig.
Prima camping. Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie plekken. Aanrader voor een verblijf van een aantal dagen!
Prima plek!