@rstrasner
Je waant je er in een park. Heel groen en goed onderhouden. De sanitaire voorzieningen zijn niet de nieuwste, maar wel schoon en functioneel; we hadden absoluut geen klachten. De mensen bij de receptie en de bar zijn erg vriendelijk. Je kunt er brood en croissants bestellen, die erg lekker zijn (naar onze smaak). Echt een camping waar je een dag of twee heerlijk kunt uitrusten. Let bij het kiezen van een staanplaats eerst op de locatie van de stroomaansluiting, want die kan soms best ver van de staanplaats verwijderd zijn.
Sitecode: 194509
Zeer mooie camperplaats. Prachtige grindplaatsen voor zowel kleinere als grotere campers. De kleinere plaatsen zijn goed afgescheiden door groen, wat veel privacy biedt. Er zijn geen sanitaire voorzieningen en elektriciteit, maar wel een chemisch toilet en een plek om af te wassen (alleen koud water). We hebben het dorp niet bezocht, omdat we er alleen stopten voor een lunchpauze.

Een heel natuurlijke camping met veel ruimte. In deze periode (eind mei) is het er bijna leeg. Er stroomt een mooie rivier door de camping. Er zijn veel wandelpaden voor natuurliefhebbers. De receptie is erg vriendelijk en reageert snel op e-mails. De sanitaire voorzieningen bij de receptie zijn eenvoudig maar schoon en prima in orde. Zorg wel dat je voldoende boodschappen meeneemt. Er zijn momenteel veel teken. Wees dus alert, vooral hondenbezitters.
Een veilige plek om te overnachten, en dat is alles. Er is slechts 3A elektriciteit, wat ik nergens anders zag. Naar mijn mening is het alleen geschikt om te vissen. Ik klaag normaal gesproken niet over de prijs, maar 25 euro voor één nacht is wel erg veel voor deze plek.
Snelle reacties via e-mail. Zeer goede receptie. Uitstekende sanitaire voorzieningen, zeldzaam in Italië. De staanplaatsen zijn niet afgebakend, maar de medewerker brengt je erheen. Wel wat geluidsoverlast van de weg en de trein.