@rudi_rvg
- 2004
is blijkbaar gesloten op paasmaandag spijtig dat je dan geen water kan tanken
camperplaats is wel open wel niet heel breed als het vol staat voor te manuvreren water en lozen casette is tegen betaling via bleu flot sanizuil je hebt 15 min tijd nadat je 2 euro in de automaat stopt is wel geen handig systeem voor de casette te legen deur staat eigelijk in de weg voor de pasanten is er buiten de slagboom een extra servicestation idem aan het geen binnen de slagboom staat voor electriciteit betaal je 2 euro voor 4 uur stroom
mooi verzorgde camperplaats inderdaad verwelkomt door vriendelijke dame wij hebben inderdaad ook 13€ betaald/nacht stroom inbegrepen waren alleen niet op de hoogte dat je zonder stroom kon staan voor 10€, want eigenlijk hebben we geen stroom nodig hebben 285 Ah aan boort waar we makkelijk 4 daen mee kunnen staan zonder stroom en zonder zon , maar al bij al heel rustig gestaan en ook rustig tijdens de avond en nacht.
Sitecode: 20877
hier kan momenteel niet geen grijs water geloosd worden de put is overvol of verstopt gelieve dan naar een andere losplaats te rijden en zijn er genoeg in Noorwegen, voor de rest een heel proper sani station, waarom kunne.n dat in Belgie er niet wat meer zijn
dit jaar op appartement geweest ipv mobilhome maar gaan kijken en gaan informeren voor zo een leuk skigebied is dit een hopeloze plaats je wordt letterlijk en figuurlijk in de hoek geduwd het sanistation ga je 8/10 keer niet geraken omdat het er vol auto's staat en die flot bleu ligt tussen de auto's en skien tot aan de mobilhome is niet echt mogelijk.Er zijn op betere locaties om plaatsen te maken voor campers volgens mij(hopelijk leest de dit)
we hebben er niet gestaan enkel het sanitation gebruikt vond het wat duur maar tegenwoordig zijn dat de prijzen, sinds de Corona zijn we de melkkoei geworden. Wel opzetten met het taken van zuiver water want er zijn van die slimmeriken die het uiteinde vd darm in hun cassette Steven, DUS MENSEN DOE DIT AUB NIET !!!!! als je nadien aan de buurt komt en de darn in uw watertank heb je al de bakteriën binnen Helaas kan je de darm niet eraf schroeven