@rudiratlos
De ruimte is groot genoeg voor overnachtingen en ontspanning. Het water is gemakkelijk te bereiken, het strand is goed onderhouden en er is ook de mogelijkheid om met de bus of de fiets naar het noorden te reizen. Een nadeel is dat er niet genoeg elektriciteitsaansluitingen zijn.
De plek is prima voor een of twee nachten. Als er extra kosten voor huur/verblijf zouden zijn, zou ik het vijf sterren geven.
Erg rustig. Het enige wat storend zou kunnen zijn, zijn een paar jongeren die op het nabijgelegen hardcourt rondrennen, en als er een voetbalwedstrijd op het sportveld plaatsvindt, kan de plek geblokkeerd zijn door geparkeerde auto's. Maar je hoeft alleen maar te wachten; na de wedstrijd is iedereen weer weg. Waren wij niet ook ooit jong? 😉
Het grootste deel van de ruimte wordt ingenomen door Ierse en Britse caravans, auto's en bestelwagens. goederen worden herladen, auto's rijden heen en weer. het is als op het erf van een rederij. we komen niet terug
Zoals anderen al hebben gezegd, alles is geweldig
geweldige plek om Keulen te bezoeken. slechts een paar minuten naar de tram. de kathedraal is ook niet te ver om te lopen
Top nudisten plaats. we komen er al jaren en kijken altijd uit naar de volgende keer
goed voor een nacht
zeer mooie en rustige plek. we voelden ons zeer comfortabel.
Plaats met uitzicht op de Drachenfels en het Siebengebirge. zeer rustige omgeving. en erg aardige operator.
zeer mooie plaats. Alles wat de camper nodig heeft. het. Pizza wordt sterk aanbevolen.
we zijn er gewoon. mooie plek, vriendelijk personeel en zeer vriendelijk. maar ... reserveren is aan te raden, we hebben de laatste cookies en na ons komen er nog een paar
prachtige plek bij het meer.
Geweldige plek om te verblijven. we betaalden 30PLN voor één nacht.
mooie plek, niet alleen voor een nacht. we zullen terugkomen.
Leuke plek, schoon en goed onderhouden. goed geschikt voor het bezoeken van Krakau. snel bereikbaar met de bus.
geschikt om te slapen voor of na een rondleiding door de stad.
rustige plek om te verblijven. Maar slecht internet via mobiel.
Standplaats op gras naast de parkeerplaats. erg stil.
prachtig gelegen aan de Main. slechts 10 minuten lopen naar de stad. Prijs is oke.
mooie rustige en schone plaats zonder drukte. Broodjes en pizza service. We zullen terugkomen.
Prima voor alleen 's nachts.
Water is er niet meer. Lozen is ook niet meer mogelijk. Toiletten en draadloos internet in de Ikea tijdens de openingstijden. Wat overblijft is een gemengde parkeerplaats naast Ikea en de E4.
We waren hier 29 juni 2017. Plaats is een strand aan een meer. Hier moet het in de zomer druk zijn. Volgens bord is parkeren met de camper gedurende 12 uur toegestaan.
Geweldige plek om te verblijven. Het ligt tussen Büchen en kleine bomen. De weg is nauwelijks hoorbaar. En dat allemaal gratis.
Is slechts een parkeerplaats, maar centraal gelegen voor activiteiten.
Sitecode: 19143
Centraal gelegen. Helaas was sanistation buiten gebruik.
Slechts voor een paar nachten omdat er geen loosmogelijkheden zijn. Maar de locatie is uniek.
Prachtige plek. Douche en toilet in één en zeer ruim. Douches zijn gratis.
Zeer mooie plaats. Zeer goed onderhouden. ideaal vertrekpunt voor wandelingen naar de gletsjer.
Geweldige locatie. Maar al snel vol, omdat het erg populair is.
Mooie parkeerplaats aan de waterkant. Naar de stad te voet in een paar minuten.
Een grote parkeerplaats in een rustige omgeving. Zwemmen direct aan de overkant. Met de trein, op slechts een paar minuten ben je snel in de stad.
Parkeren langs een stoffige weg. OK voor een nacht, voor niets meer.
We waren hier slechts één nacht. Het is ons zeer goed bevallen. Zeer vriendelijke eigenaar.