@rudistafco
- 2000
kitenpatopreis uw onrealistische review is gebaseerd op onwaarheden; en verteld meer over u zelf dan over deze camperplaats
fantastische plaats alleen wil ik melden dat de mensen die de bar runnen aan het zwembad tarieven vragen die mijn haren deden rijzen 5 eur voor een caña voor de feesten om 16hr niet normaal ! de gemeente zou deze mensen moeten verbieden deze bar nog uit te baten bedrog!
goede rustige vrije camperplaats met voorzieningen carrefour op 400m levendige stad men kan hier goed en voordelig eten menu del dia verder is alles al gezegd
hartelijke ontvangst mooie area heeft alles aankomst met grote mh 8.5m + motordrager met hulp van adriano geen probleem . even een reactie op de vorige review als je 2 dagen verblijft met stroom die 3eur/nacht kost je camper wast en de man dan 6 eur geeft voor de elekt. en prob. weg te komen zonder donatie en je dan een beetje van de domme houden en 2 eur geven dat vind ik schandalig en dan een review schrijven om argwaan te wekken bij anderen
parking aan haven met zicht op de vissersboten lozen en water bij begin dorp waar je binnen rijd rechts menu del dia gegeten net buiten dorp 1.1km van haven
één van mijn lievelings plekken area met prachtig uitzicht op de baai mooi gezellig dorp met restaurantjes bars en niet te vergeten Santiago de vriendelijkste man van fisterra
ik heb hier vroeger nog 1 maand gestaan toen de prijzen nog normaal waren voor een camperplaats nu worden hier geen camperplaats prijzen meer gerekend maar per persoon zelfs per baby heb ik gelezen in de reviews spijtig
area ok voor bezoek aan santiago links voor grotere campers rechts voor kleine campers maar.,
een cp waar ik graag kom met alle voorzieningen de vraag is alleen hoe lang nog , als onze buren met geel kenteken met stoelen en tafels het voetpad versperren
goede plaats voor lunch en overnachting heel lekker gegeten