@rvtienderen
- 2023
Prachtige plek als je van rust en natuur houdt. De vijf sterren zijn dik verdient. Sanitair dikke pluim. De gemoedelijkheid straalt er vanaf. Eigenlijk is alles al gezegd in voorafgaande review’s. 😀
Een heerlijke plek om te verblijven. De eigenaar is heel gemoedelijk. De camper app heeft soms storing als je wil betalen, maar geen nood de eigenaar stuurt je gewoon een tikkie. Het is een nette en rustige plek. Wij hebben hier vijf nachten gestaan. Mooie omgeving om te fietsen. Nijmegen bezoeken is met de fiets prima te doen.
Wat een fantastische plek om te staan. sanitair ruim en brandschoon. Personeel in eetcafé en eigenaar Cp erg aardig. Cp plek lekker ruim en landelijk gelegen.
Fijne camping met zwembad en terrasje. Sanitair is netjes en schoon. Voor kinderen aantal speeltoestellen aanwezig. Receptioniste is behulpzaam een spreekt goed Engels. Plaats voor de camper is ruim met een grasveldje ervoor. Een prachtig riviertje kabbelt gezellig achter de campers langs.
Prima plek voor een doorreis of een overnachting. Geen last gehad van het verkeer. Hebben hier op een door de weekse dag gestaan. Ruimte zat en veilig gevoel.
CP is prima voor een overnachting. Sanitair is matig. Wat in een eerder review vermeld staat:Je moet inderdaad een pasje hebben om op de CP te komen. Er moet geen rij wachtende campers achter je staan als je nog niet zo’n pasje hebt. Want nam inderdaad wat tijd om dat ter plekke bij een paal te regelen. Er is ruimte zat om even je camper aan de kant te zetten zodat je dat pasje online kan regelen.
Het was weer echt een beetje thuis komen. Ik sluit mij bij onderstaande aan. Lowie is een topper. Spreekt Nederlands altijd handig. Is enorm behulpzaam. Zwembad gaat binnenkort open. Water is aan het verversen. Zwembad is dan weer als nieuw. Sanitair is netjes en schoon. Tot december Lowie. We komen graag terug. Groetjes Richard & Mirjan
Mooi CP veel plaatsen beschikbaar. centrum op loopafstand. Jeton(muntje) kun je uit automaat halen. links aan zijkant kun je na ingooien muntje deur openen. Hier is het water te verkrijgen en kun je toilet legen. Je moet het even weten😀 Wij hebben ivm storing gratis kunnen verblijven. Aanrader als je op doorreis bent.
Rustige en nette Camping om te staan. Enorm schoon sanitair. Ook geschikt voor kleine kinderen. Speeltuintje tractors, Trampoline ect aanwezig. Broodjes,eieren en drinken is te krijgen en te bestellen bij de receptie. Voor de rust en bewonderen van de natuur kun je hier zeker verblijven.
Mooie fijne plek , camperplek is goed , sanitair is wat verouderd maar wel schoon en netjes .. plaatsen wel wat dicht op elkaar . strand op loopafstand , lange boulevard maar geen leuke sneupwinkels , centrum Alicante goed te bereiken met de tram op loopafstand .
Leuke Camping. Doet gezellig aan. Klein terrasje aanwezig met wasmachines. Plekken zijn ruim. Sanitair zijn schoon. Verdiend een pluim. Dicht bij het strand waar je langs kan fietsen naar centrum Nerja. Personeel bij receptie vriendelijk en behulpzaam. En spreekt goed engels. Altijd fijn. Camping is voor ons goed voor 1 a 2 nachten.
Prima camping. vriendelijk personeel en spreken goed engels. Van alle gemakken voorzien. Toiletten en douches zijn schoon. Ipv 3 nachten zijn we 5 nachten gebleven. Dicht bij strand en centrum Torremolinos en het gezellige Carihuela. Wij hebben hier een prima verblijf gehad
Een nette en een rustige Camping. Personeel is vriendelijk. Sanitair netjes ruim. kleine camping winkel en restaurantje met terras aanwezig. zwembad aanwezig vliegtuigen zijn niet storend. Mooi camping om een paar dagen te verblijven
Een heerlijkheid om hier te mogen staan met je Camper. de vriendelijkheid en positiviteit straalt gewoon over de heel CP heen. Het sanitair is brandschoon. Een tuinhuis waar je gezellig met je mede CP kan gaan zitten lezen.,kletsen of relaxen. speeltuintje voor kleine kinderen. Het mooie uitzicht over de landerijen. Mooi gazonnetje voor je CP plek. Wat kan ik meer zeggen. Tot snel maar weer Truus en Nico. Groet Richard en Mirjan.
zeer warm onthaal door de eigenaren. gezellige plek met schoon sanitair en douches. leuke terrasjes waar je gezellig even kan zitten. met een serre waar je kan lezen, spelletjes doen. kletsen met mede camper gasten, drankje kopen. geld kun je deponeren in een potje. een aanrader voor een ieder die er even tussen uit wil. wij komen zeker snel weer terug. dank voor jullie gastvrijheid. Nico en Truus. groet van Richard en Mirjan