@samaria68
- Dethleffs Esprit I 7150-2 DBL
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
De plek waar uw GPS u naartoe leidt, is niet geschikt voor campers vanwege een hoogtebeperking van 1,90 meter! De eigenlijke camperparkeerplaats bevindt zich op de weg ervoor. Let goed op de verkeersborden!
Een prachtige plek op slechts een paar meter van het strand. Er is ook een zeer schoon openbaar toilet. Gelegen in het hart van een woonwijk, zeer rustig en goed onderhouden. Honden zijn alleen toegestaan op het strand van 18.00 tot 8.00 uur.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Een prachtige plek! Alleen jammer dat er altijd mensen zijn die hun rommel laten slingeren! Niet-Noren kunnen gemakkelijk betalen via een online bankoverschrijving. Er zijn verschillende mooie wandelroutes rondom de camping.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Hoewel het weer tijdens ons verblijf wat tegenviel, is dit een geweldige plek, tenminste in het laagseizoen. Ruime plaatsen direct aan het water en een zeer aangename toiletruimte. Vriendelijke, relaxte eigenaren. We komen graag terug!
Niet bepaald mooi, maar superhandig als je onderweg bent naar de veerboot. Het is ook een goede optie voor hondenbezitters, want er is een groot grasveld waar ze lekker kunnen rondrennen. Alles is goed onderhouden en schoon.
Leuke plek met echt een goede, ontspannen sfeer. Onder de langdurig kampeerders bevinden zich zelfs jongere mensen. Zeer schoon modern sanitair. Plus het meer met waterski-/wakeboardfaciliteiten. wij komen zeker terug!
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
We voelden ons zeer comfortabel! Grote plaatsen, zeer schoon sanitair, zeer vriendelijk personeel en alles omgeven door prachtige natuur.