@sander92

Lid van Campercontact sinds 2019

Super gelegen om de stad te bezoeken en het kasteel. Mooie bar en sanitair perfect. De jonge camperbaas vervoerd je voor 5 euro naar boven als je wil. Prijzen aan de bar zijn prijzig en duurder dan in de stad maar leuke camperplaats en veilig gevoel wat ook telt!

Goed gelegen aan het meer, verzorgd terrein met zwembadje. Sanitair wel verouderd maar meer heb je niet nodig. Vriendelijke mensen. Vraagprijs was 14 euro maar bij vertrek wel 16 euro aangerekend.

Prima ontvangst na een lange rit met slechte weg. Super plaats die je zelf mag kiezen en smorgens ontbijt inbegrepen!

Camperplaats perfect gelegen aan strand, centrum voor boodschappen ook kortbij. Sanitair is pover maar wij waren best tevreden met ons plekje.

Perfect plaatsje! Super toffe kleine camping, netjes tot in de puntjes verzorgd. Mooi terras waar je gezellig kan eten als je wil. Elke dag krijg je sowieso een koffietje met een raki.

Mooie plek voor overnachting!

Perfecte plaats om Belgrado te bezoeken. Alle voorzieningen voor 10 euro en nog vriendelijk ook. Best een buskaartje kopen want er wordt gecontroleerd. Aan de kiosk kan je dagpasjes kopen

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Perfecte camping om Budapest te bezoeken! Basic maar meer heb je niet nodig, je krijgt meer dan voldoende uitleg om naar de stad te trekken. Wij kwamen voor 2 dagen Budapest maar het werden er 3! Top!

Super plekje!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Ideale plek voor 1 overnachting, goed bereikbaar en verzorgd!

Camping proper en grote plaatsen. Echter de dame aan de receptie was allesbehalve behulpzaam en vriendelijk. Goed voor 1 nachtje, duurder dan verwacht ook!

Prachtige plek om te overnachten, zelfs meerdere keren indien gewenst. Vriendelijke mensen, zeer behulpzaam. Overnachting is idd 5 euro, water en lozen 3 euro. Wij betaalden dus 13 euro. Bezoekje aan de dieren op de boerderij was super leuk, voor ons een aanrader!

Wij zijn doorgereden. Verre van vriendelijk ... Wij moesten de plaats nemen die hij aangaf en de luifel uitdraaien was onmogelijk, nochtans was er plaats genoeg. 2km verderop toch nog een super leuke CP gevonden aan 15 euro Canova parking.

Mooie CP om Leuca te bezoeken. Perfect onderhouden en alle voorzieningen. Op wandelafstand van de boulevard, Punto Ristola niet vergeten met zijn Grotta del diavola, zeker de moeite. Ook de duomo en de waterval op loopafstand.

CP vlakbij de grotten gelegen. Geen voorzieningen maar voor 5 euro stonden wij wel op een prima veilig plekje om de nacht door te brengen. Ook de grotten zijn mooi om te bezichtigen, wel verplichte rondleiding van 2 uur, maar wel de moeite.

Super CP vlakbij het Trulli dorp. Geen camping gedrag, maar in een stoeltje buiten wegens heel warm werd oogluikend toegestaan. Aan te bevelen alsook Alberobello, super leuk mooi stadje.

Schitterende CP, gelegen vlakbij het mooie strand. Gratis vervoer naar Torre Dell Orso en San Foca. Door de uitbaters gewezen op het mooie Grotta del Poesie en gelukkig want het was meer dan de moeite. Wij betaalden graag 22 euro wel zonder elec. dat kan voor 3 euro plus. Een aanrader zowel de CP als de omgeving!

Absoluut geen aanrader voor ons. Ver van Ostuni, je moet de bus nemen en het plaatselijke stadje lijkt ons vervallen. Lozen en water nemen kan, douches betalend en met gordijn, WC in orde. Nette plaatsen en plaats genoeg doch moet onze buurman zich verplicht voor onze neus plaatsen, geen ramp maar dan was de fun er helemaal af.