@sandra0001
prachtig uitzicht over de fjorden. je mag zelf een plekje uitzoeken om te staan. je kunt er heerlijk zwemmen. mooi sanitair gebouw alles netjes schoon. alleen helaas lauw water uit de douche….
betalen via parkeerautomaat voor kar 1 uur, via de app Max 2 uur parkeren. weinig plekken gedeelte van de parkeerplaats is afgesloten met hekken. Max 5 campers
wat een prachtig uitzicht! ontvangen door een vriendelijke camping eigenaar die ons een mooi plekje gaf met uitzicht over zee. je kunt er gratis kano’s huren om een stukje te varen. voor de kinderen hebben ze schepnetjes en krabbenvangers voor krabben te vangen. je kunt heerlijk zwemmen. enige nadeel er is maar 1 douche voor de mannen en 1 voor vrouwen.
leuke camping naast een prachtige waterval. aan de overkant van de brug kun je een mooie korte wandeling maken langs de waterval. de camping is basic zoals veel campings in Noorwegen maar wel schoon.
oké camping. veel vaste huisjes en caravans. mooi uitzicht geen supermarkt op loopafstand
wow wat een gaaf uitzicht op deze camping!! er zijn weinig plekken voor campers maar we mochten op een noodplan staan aan het water bij de bootjes super gaaf! we hebben een bootje gehuurd op de camping om rond te varen en hier een makreel gevangen! douche en wc super netjes!
leuke camping met uitzicht over een graanveld met bos met een beetje mazzel kun je hier elanden zien. aanrader is de eland tour georganiseerd door de camping!
prima camping. we betaalde 75 euro per nacht. leuk zwembad en dichtbij zee. daar zit nog een kleine supermarkt. ideaal voor kleine dingen. bij de zee kun je leuk krabben vangen met een wasknijper. we hebben wel veel last gehad van het treinspoor naast de camping ook ‘s nachts/vroeg in de ochtend rijden hier soms treinen. toilet gebouw kon schoner
leuke camping als je richting het noorden gaat! leuke speeltuinen voor kinderen. zwembad was verwarmd en daar kon je je prima even vermaken. we hebben gegeten bij de bistro op het park wat prima was voor een park! toiletten redelijk schoon
mooie camping met veel te doen voor kinderen. wij hadden een premium plek en betaalde 93 euro per nacht. de goedkoopste plek was rond de 80 euro. boven bij het zwembad zijn 2 sauna’s. verder weinig te doen in de omgeving als je met de camper bent