@sandrazonnetje
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
Sitecode: 196463
Prima camping voor een nachtje, we betaalden 30 euro voor de plek en 2,- voor de douche, en de douche was heerlijk!
3 foto's toegevoegd · 9 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Heerlijke plek aan het water, bij een leuk stadje met geweldig uitzicht. Wat wil een mens nog meer. Je kunt er lekker zwemmen, eten, ontspannen. Er zijn verder geen voorzieningen op de plek maar als je alles bij je hebt is dat prima te doen. Echt een aanrader!
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Online geboekt en dat was €43,- per nacht voor camper met 2 personen. We hadden een heerlijke plek en hebben de nieuwe douches gebruikt die de beste zijn van de hele vakantie. Was echt een aanrader en fijne stop. Leuk om te doen is dagje Venetië!
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Sitecode: 20258
Vriendelijke mensen, je kunt er lekker eten en we mochten op de tent plaatsen staan omdat de camping meer dan vol was. Eindige minpuntje was het warme water van de douche. Die was er bijna niet. Maar verder hele fijne stop!
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Super mooie plek qua uitzicht, het is alleen heel klein en krap en in het weekend tot heel laat ‘s nachts extteem druk en luidruchtig.. je kunt beter op een van de andere plekken staan voor meer ruimte en rust. En dan hier naar toe lopen er zijn geen voorzieningen.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Leuke camperplek naast het hotel! Het was vannacht super rustig, geen last van verkeer want dat gaat ‘s nachts die pas niet over. Lekkere douche en toilet en lekker gegeten bij het hotel. Prima aanrader!
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Prima plekje om nachtje te slapen. P1 en P2 zijn dicht bij de altstad die zeker leuk is om even te bekijken. ‘s nachts lekker rustig
prima plek, goed sanitair, rustig slapen, goed te doen om lopend of met de bus naar Schwerin te gaan. we komen zeker nog een keer weer
het is het uiterste puntje en daar betaal je voor. €38,- voor 1 nachtje met stroom. de plekken zijn kaal en niet heel groot, enige wat goed is is het sanitair. dat is netjes en schoon. je moet om 10 uur al van de plek af zijn en daar zijn ze streng op. ik vind het het geld niet helemaal waard! CP graag de prijzen updaten voor hoogseizoen