@sannew
- Gezin met kinderen (12+)
Heerlijke kleine sfeervolle camping: voor circa 5-10 campers is er plek langs het pad met uitzicht op de rivier en de bergen. Langs de rivier is veel ruimte (gras) om te relaxen, maar ook actief te zijn. Er zijn o.a. een pingpongtafel, volleybalveld en sauna. Ideaal ook om het avontuur op te zoeken: camping is het startpunt voor o.a. raft- en elandtours en er is kano / kajak verhuur.
camping Fristad is het best geheim van Zweden en moet dat eigenlijk blijven. Anton & Kerstin runnen deze camping met veel liefde. De camping is ideaal voor gezinnen op zoek zijn naar sfeer. Het meer is fabelachtig. De broodjes in de ochtend (wel even bestellen) en het ijs in de middag zijn zalig. Als je mazzel hebt maak je een bijzonder concert of kampvuur-eten mee.
Dit was voor ons -zelfvoorzienend alkoofcamper- een van de mooiste camperplaatsen in Noorwegen. Langs de weg van circa 1 kilometer is een varia van camper plekken met uitzicht op de bergen, het stuwmeer en de hoogvlakte. Er starten verschillende wandelpaden. De Bakeri op 2,3 kilometer (een betaalde camperplek btw) heeft fantastische broodjes.