@sanook1963
- 2007
misschien in de zomer goed maar nu eind febr kan je 8 euro betalen en verder heb je niks, ja je staat achter een slagboom aan een drukke weg. dorpje is leuk, verder vinden wij dit een van de minste camperplaatsen, de meeste gratis plaatsen zijn vele malen mooier. Als je iets aanlegd en moet betalen moet je als gemeente het niet allemaal afsluiten, toilette afgesloten, mensen gaan ernaast zitten, lekker!!! 15 graden waarom afsluiten???
mooie plaats, maar alles met 16 gr afgesloten. ook geen water, eigenlijk een tegenvaller, maar ja morgen maar weer weg, we staan voor nu goed. om hier de volgende keer speciaal naar toe te rijden dat denken we niet.
Sitecode: 20574
mooie plaats, slecht onderhouden, weg is druk die erachter loopt, maar wij vinden dat niet erg. In de nacht rustig, en in het dorpnis een prachtige waterval, dorpje vonden wij ook interessant.
gewoon goed, niks mis mee, le clerck op 600 meter met wasmachine, naar de andere kant loop je zo het bos in. Andere manier om je toilet te legen zou makkelijk zijn maar ja wensen mag je altijd hebben. voor ons top!!! zeker omdat wij honden hebben, gemeente super dankjewel, wij komen zeker terug
ongelooflijk mooie CP, maar het ligt echt wel afgelegen. Alles is er wat je nodig hebt, wij vonden het een leuk dorp waar nog heel veel opgeknapt moet worden. Supermarkt kan je brood en fruit kopen maar heel veel meer had ze ook niet, er is ook een bakker, maar wat die heeft weten we niet. Erg stil s'nachts maar goed verlicht. Dank je wel gemeente voor deze plaats
wat moet ik nog meer zeggen, alles is gewoon top. Heerlujk rustig staan en toch zo in het centrum. Gemeente heel erg bedankt, dit verdiend een gouden pluim
leuke plaats, je staat rustig, water stond super hoog en stroomde als een gek, hier kwamen veel mensen op af. De brug over lopen en het dorpje is leuk om er door te lopen, maar het is echt wel klimmem. in het dorp is een winkeltje, is klein maar een enorme sortering. Jammer dat de sanisuil nog steeds kapot is
wij staan vaak beneden bij het zwembad, maar inmiddels is het boven netjes geasfalteerd, kan je super staan, alleen denk dat het in de zomer warm zal zijn en dat je meer last zal hebben van de drukte. Gemeente bedankt voor die keurige plaats
mooie plaats, naast een park waar wel veel honden los lopen. supermarkt en wasserette op loop afstand, 400 meter, super handig.
voor de zoveelste keer hier, beneden staan weinig tot geen campers, bijna niet te doen, veel te klein. Verder erg leuk dorpje wat ze aan het opknappen zijn. Nadeel, dit jaarvheel erg, hele nacht een hondje beneden dat 24 /7 vast staat, vroor 4 graden, staat heel de nacht te blaffen. Vuur stoken, en zien datbhetnrichting de campers gaat, dan moet de gemeente stoppen. van de 7 campers zijn er 6 weg gereden, stonden heel de dag in dikke rook.
Waarom niet veilig??? Zet deze gerust in het boekje , niks mis mee, staat heerlijk rustig, tegenover eennpark waar je heerlijk kan eten en lopen. De CP mag wel een opknap beurt krijgen, de wortels van de bomen doen de verharding omhoog duwen. Gemeente doe er wat aan, dan komen er zeker weer meer campers staan, wat ook weer goed is voor het restaurant tegenover de CP
Prachtige plaats, kan zeker als camperplaats dienen, plaatsen genoeg. Het zal zeker in de zomermaanden erg druk zijn, en ook in de weekeinden met mooi weer, maar als de camper goed aan de kant staat hoeft dat geen probleem te zijn. Kraantje aanwezig voor water. Geef iedereen de ruimte zodat deze plaats kan blijven bestaan, hij is te mooi om niet bekeken te hebben op vakantie. Top locatie!!!
leuke camperplaats, maar klein. de foto die hierboven staat daar lijkt het veel groter. voor campers langer dan 8 meter niet te doen. Drinkwater kan je tappen tegenover het toilet gebouw, bij een kraantje. water bij de camper plaats beslist NIET drinken.
wij waren hier op 24-02-2024, best een redelijke plaats, maar in deze tijd waardeloos. als de plaatsen waar de camper zou moeten staan bestraat waren en de plaats zelf ipv geel zand/grint ook hard was is het een plaats voor het hele jaar. Wij zijn na een bak koffie snel doorgereden. Jammer!!!!!
een goede plaats, zeker als je de wasmachines moet gebruiken. dat er rotzooi ligt klopt, maar waar is dat niet zo op een gewone parkeerplaats. Voor 1 dag of nacht goed te doen, alles bijdehand en je staat rustig en veilig voor de nacht.
Schoon, voelt veilig, zeker niet de mooiste plaats maar erbis in de stad zoals deze een mogelijkheid envdat verdiend een ster extra. Ik ken de plaats bij de brug niet, en ben er niet naartoe gereden omdat we niet wisten of er eenbcamper van 7.50mtr kon staan dus de veilige optie gekozen. Niks mis mee, vlak bij een mega supermarkt. Bedankt gemeente voor een veilige en schone plek voor campers.
Keurig, wie hier niet tevreden mee is moet echt niet met de camper meer weg gaan, alles keurig schoon, iets schuin, maar er zijn veel ergere plaatsen. Ik zou hier ook voor een 2de of 3de of wat dan ook terug komen. Soms begrijp ik mensen echt niet. Dank je wel gemeente voor deze keurige plaats
ongelooflijk mooi, in het weekeind druk, na 2 nachten nog geen geld opgehaald maar gaan morgen even kijken waar we kunnen betalen. Leuke hele kleine super, maar ontzettend leuke eigenaar die alles in het werk zet om je te begrijpen. Ook de take a way top. Dit is dus een gouden plaats, water is super bij de kraan bij steen, heerlijk. Hoe dan ook wij betalen ergens, en maak gebruik van de lokale diensten, dit verdienen ze.
Ongelooflijk dat dit wel geregeld kan worden in het buitenland en in Nederland weinig tot niets. Almeida verdiend een heel grote pluim, zo netjes. er staan wel vaste bewoners, weinig last van maar dat moet wel in de perken gehouden worden. Top gemeente, en ook nog eens een heel leuk dorp.
mooie omgeving, ondergrond zand met grint, water en wc legen en vuilwater iets verder weg van de plaats zelf, maar alles top geregeld. Ondanks de vorst water niet afgesloten, maar s'morgens vroeg is de kraan wel bevroren, dus bij vorst in de middag water pakken. Wij komen terug als we in de buurt zijn, wie geen vuile voeten wil moet dat zeer zeker niet doen. Top gemeente, goed geregeld
Sitecode: 19334
prachtige plaats, wij komen hier vaker, maar wat een onzin met 8 gr overdag dat alles wordt afgesloten, geen water, geen toilet spoelen, want legen doe ik hem wel. veel vaker komen we dat tegen in Spanje, bij vorst oke, maar met temp. boven 3 gr is dit waanzin. Gemeente doe hier wat aan en wie er wat van kan zeggen doe dat, camperaars willen water hebben ook in de wintermaanden. Overdag de kraan open doen als er campers staan
nette maar zeer krappe plaats, alles afgesloten en geen elektra. we staan wel veilig maar zou er niet speciaal voor komen, dan zijn ee echt wel andere mooie camperplaatsen
gewoon hoe het moet zijn, keurig, opgeruimd, ruim, alles is er. Normaal staan wij nooit op betaalde plaatsen, maar deze wilde ik aandoen en heb daar totaal geen spijt van. wij blijven hier dw kerstdagen staan. Top gemeente,
zijn vaker hier geweest, mooie plaats, ruim en rustig. 1 of 2 bewoners willen de campers niet, niets van aantrekken, kijk op google maps en laat het zien, een officiele plaats voor campers. Hun in het frans, wij gewoon in het Nederlands terug praten. Vraag of ze van de politie is😂😂
mooie camperplaats, alles op en aan. Was nat geweest dus niet allemaal erg mooi gemaait. Maar, ga zeker naar het pizza restaurant, die mag je echt niet missen. Super!!!!!
goede plaats om te overnachten, maar niet meer. Lopen hier dat is voor de normale mens niet te doen of je moet net zo zijn als een berggeit. Honden uitlaten is hier ook een probleem, er is gewoon geen wandelpad. Om er te komen moet je ook heel wat doen op een smalle weg. Bronwater is uiteraard SUPER.
Keurig aangelegd, alleen veel te steil, je glijd vanzelf naar beneden. Wij zijn hier in de winter geweest (2019) vergeet het maar, daar kunnen wij op deze wijze niet met onze camper van 7.5 mtr staan. Jammer dat de ambtenaren niet nadenken over zulke dingen. Wij zijn boven blijven staan net als in 2019, buscampertjes kunnen beneden staan.
goede caperplaats, hoe het werkt met water enzo weten we niet, stond niets dat het niet mocht maar ze bleven lullen in het Spaans, de wegnlag open en ze keken in de put dus ja missxhien was wr wat kapot. 2,5 km van strand, overdag mag je er staan, maar in de abond wordt je daar door de politie weg gehaald. Terecht want de camperplaats is er vlak bij en is er niet voor niets. Lekkere rustige nacht gehad
Hele mooie plaats, maar heeeeeel druk, dus als je een plekje wil dan voor 16.00u er zijn. Verder alles prima geregeld
mooie omgeving, zeker als je van vrijheid houd. Van de bevolking hoef je niets te verwachten, we wisten niet precies waar het was, maar hulp, ho maar, ze kijken en zuipen lekker verder. Ach je staat een eindje achter het dorp dus je hebt ook niks met hun te maken, alleen de rust en ruimte maakt het al goed. je kan lekker lopen en fietsen hier en het is heerlijk als je honden hebt, die hebben de vrijheid hier. Water en wc legen prima,
Sitecode: 19334
hele mooie locatie, wel nog veel bezig met herstel werkzaamheden, dus veel werkverkeer en heel veel stof. mooi kasteel, maar gaat pas 12 uur open, dus was voor ons te laat. wij hebben er wel erg fijn gelopen met de honden. wij komen terug
mooie locatie, dorpje is klein maar wel met veel geschiedenis. je kan fietsen en lopen hier, er is verder helemaal niks maar ja we hebben vakantie dus ja
wat een tegenvaller, kaal, vies, druk. Kan zelfs beter aan de snelweg staan
wat wil een mens nog meer, echt een mooie plaats, nu wat dor na de droogte maar ook dat heeft wat. Lekker rustig, wij staan er nu alleen, maar toch een beilig gevoel
prachtig, alleen heel druk, maar als je je camper zo neer kan zetten dat je het uitzicht hebt maakt dat veel goed. Een vuilnisbak is niet aanwezig, dat zou wel moeten
niks mis met deze plaats, lekker ruim, kunnen minimaal 5 campers staan, carrefour op 650 mtr, goed te doennop de fiets, echt een aanrader. Oke stil dorp, maar wat is daar mis mee.
prima plaats, alleen jammer dat camperaars daar dagen achter elkaar staan, een ander krijgt zodoende niet de kans
een drama, het was ooit een goede plaats, nu hangjongeren, straatrace, brommers , scooters. Tot half 4 in de nacht, en zev er niks van want dan heb je 4 lekke banden net als onze buren. als camperforum snel deze eraf halen.
mooie plaats, veel plaats voor een camper is er niet, alles afgezet met stalen kabels. prullebakken overvol als er lokale mensen zijn geweest. dat is jammer zeker omdat de persoon die er vlakbij woond het ziet vanuit z'n raam en ook kan denken, dat ruim ik ff op, maar zijn taak is 1 x per weeek de prullebakken. Verder is het gewoon heel mooi om daar te staan
mooie plaats, maar zorg dat de spullen die er staan het ook doen. staan 2 wasmach en een droger, gooi er dan een bom op dan weet je zeker dat die het niet meer doen. Jammer dat het op vele plaatsen daarop achteruit gaat.
Simpel zeker, maar zorg voor water en schone toillet, dan sta je heerlijk rustig met een uitzicht waar je U tegen zal zeggen. Niks mis mee
hier kan Nederland een voorbeeld aan nemen. zo simpel maar oo zo mooi aangelegd, alles aanwezig. wel voor 17.00u aankomen, anders is de kans dat het vol staat. 5 sterren voor de gemeente
als dit een camperplaats is, dan weet ik het niet meer. veel te krap, weinig ruimte om zelfs uit te stappen, park is mooi maar 1x er doorheen in 10 min en je hebt het gehad. Nee dit had beter gekunnen er is ruimte zat, dit stukje kunnen de auto's makkelijk staan en achter de campers. Wij staan er nu maar wij komen zeker niet meer terug.
gewoon goed, zeker voor in een stad heeft Doetinchem het heel goed voor elkaar. Weg ligt ee naast, maar dat vinden wij geen probleem. Misschien is het handig om voor de camperaars een container neer te zetten voor het afval ook met een code ofzo, nu laten een stel niet nette camperaars zo hun vuil achter. Verschrikkelijk leuke dinsdag markt, wij komen zeker nog terug, en wel meer dat 1x. Top Doetinchem, jullie laten zien dat het wel gaat
gewoon een hele fijne veilige camperplaats, jammer dat de prullebakken te klein zijn dus altijd vol. Maar er zouden meer gemeentes zulke plekken moeten hebben, goed voor de middenstand. Top
mooie locatie, alles goed geregeld, maar om 12,50 te betalen omdat je op parkeerplaats wil staan, vinden wij belachelijk. Heel Delfzijl is gratis parkeren, maar campers blijken dus melkkoe te zijn. Laten we gewoon doen in Nederland, 5 euro voor een parkeerplaats is genoeg, en 7,50 als je stroom wil, zoveel gebruiken de camperaars niet.
camperplaats, nou het is gewoon betaald parkeren. daklozen genoeg daar, hangjongeren ook. Camperplaats zou veiliger moeten zijn
campers worden weg gepropt naast een container terwijl er plaats genoeg is om 2 andere camperplaatsen te maken. wie deze constructie bedacht heeft denkt niet aan de middenstand, wij blijven niet, naast de snelweg op A7 sta je beter. Betere plaatsen maken, dan blijven de mensen en gaan automatisch boodschappen doen.
Er zijn maar 5 sterren, maar als er 8 stonden had ik dat gedaan. Leuke ontvangst, hijzelf ging 2 dagen op vakantie, maar we kregen toch een proeverij. Zo goed, zo gezellig, hier moet iedere camperaar geweest zijn. Wij komen in ieder geval terug.
Kleine camperplaats, goed aangelegd, blokken nodig, loopt flink af, bij warm weer eigenlijk niet te doen. Dorpje is aan het leeglopen. Aan de andere kant waar je het dorp inkomt kan je water tappen, grijs water en toilet legen.
Mooie plaats, alleen de foto's kloppen niet, je staat op gras en zand. Kosten 5 euro per nacht voor een schitterende plaats aan het water. Water is aanwezig om te tanken
Leuke plaats om te overnachten, verder niet, druk en midden in het centrum. Met buscamper te doen, maar verder niks. Het is schoon, leuk aangelegd dat wel, maar om dit een camperplaats te noemen????
Lokatie is beter dan bij de kajakverhuur, maar je staat wel langs een weg. Wij stonden er alleen en we hebben onze camper op het veld ervoor gezet. Erg fijn voor de honden.
Top locatie, heel mooie vergezichten, heerlijke kaas, we mochten proeven, aardige mevrouw die ons hielp. Vliegen..... ja die zijn er, maar wij zijn er echt niet voor weg gegaan. Als wij richting Portugal gaan in de winter een mooie stop om even terug te komen en kaas te halen. Wij komen terug.
Weinig woorden nodig, gewoon super, heel mooi tussen de notenbomen. Leuk winkeltje erbij met notenolie, wijn, azijn enz. Als wij in de buurt zijn komen we zeker nog terug.
Wat een lief klein plaatsje, midden in een dorpje waar niets is. Voor een dagje gewoon geweldig
Geen camperplaats meer, staan allemaal caravans. Kan wel servece gebruiken maar wij zijn hard doorgereden, wat een vieze zooi daar.
Prachtige cp, ruim opgezet, schoon, rustig en groen om je heen, wat wil je als camperaar nog meer. Water en stroom aanwezig voor normaal tarief. Super, zo mogen de gemeentes dat meer doen, wij zullen deze plaats op onze favorieten lijst zetten. Dank je wel gemeente.
Ik snap niet dat het hier niet drukker is, geen voorzieningen, ook bijna geen internet, maar wat een mooie plaats waar je echt even stil kan genieten. Honden kunnen lekker lopen, evt kan je fietsen. Ja geen winkel, water en stroom, maar daar kan jezelf wel wat aan doen. Super gemeente, mag vaker zo