@sanrad
- 2021
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Deze Camperplek is heerlijk rustig en je betaald 5 euro; via een QR code scan je een inschrijving en verderop in de reviews staat dat je je paspoortnummer moet invullen en je creditcard moet gebruiken om te betalen. Dit vonden wij wel iets omslachtig maar het lukte uiteindelijk wel
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Fantastische camperplek; heerlijke douches en verdere voorzieningen zijn ook aanwezig, wij hadden er nog een nachtje aan vast geplakt en zijn een leuke route gaan fietsen; dit was vroeger een spoorrails waar ze een fietspad van gemaakt hebben.
Juni 2026
Keurige kleine camping met een aantal camperplaatsen, 7 vaste accommodaties zoals stacaravan en pipowagen, sanitairgebouw is voorzien van 2 aparte badkamers met douche/wastafel en toilet. Wij hebben heerlijk gefietst en Schagen is ook leuk om te bezoeken. Alleen de tarieven en telefoonnummers moeten nog aangepast worden want het is overgenomen door nieuwe eigenaren die zeer vriendelijk en behulpzaam waren
Mei 2026
Deze plek stond vandaag vol (om 14.40u); er stonden allemaal werkbusjes geparkeerd en normale auto’s; dan maar doorrijden…
Heerlijk kleinschalige camping in een prachtige omgeving; keurig sanitair-gebouw, de eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam, broodjes-service en we hebben daar s’avonds lekker gegeten. Ook hebben ze leuke wandelingen uitgezet voor elk wat wils qua stijgen en dalen. Al met al hebben wij er 2 nachten met tevredenheid gestaan.
Leuke camping met heerlijke warme douches, vriendelijk personeel alleen betaalden wij 29 euro voor 1 nacht, dus wat op Campercontact staat klopt niet. Heerlijk gegeten; goeie kok!
Mooie plek aan het strand, alle voorzieningen aanwezig behalve stroom maar ach..lang leve de zonnepanelen! Gefietst naar SaintTropez; mooie bootjes gespot. Op de camperplek kwamen in de vroege avond de everzwijnen even buurten; geen last van ze gehad! Al met al een leuke plek en het weer was fantastisch (geluk)
Keurig rustige Camping; goed en schoon sanitair, leuke fietsroute naar Cannes en nog een extra dagje bijgeboekt om een leuke wandeling te maken; wij vinden het een aanrader
Hier kan je dus prima gratis staan maar er worden wel plekken ‘gereserveerd’ door andere (Italiaanse)camperraars door stoeltjes e.d. neer te zetten. Het is dus handig om op tijd te komen voor een plekje 🤗
Vriendelijke eigenaar, mochten zelf een plekje uitzoeken; prachtig uitzicht !! maar we betaalde geen 13 euro zoals op Campercontact staat maar 24 euro voor 2 pers voor 1 nacht met stroom en goed sanitair ; helemaal prima prijstechnisch alleen staat het niet aangegeven