@sanrad
- 2023
- Fiat Ducato Bus Karmann
- 2021
- Buscamper
Leuke camperplaats op het Bus-Whisky terrein waar vanalles te doen is; wij deden het arrangement Whisky-tour en 3gangenmenu wat heerlijk was maar je kan er een GPSbuggierit maken/laser-kleiduifschieten etc Wij hadden een heerlijke wandeling gedaan in de mooie omgeving; wat ons betreft; een aanrader!
Vrijdagmiddag werden we ontvangen door de eigenaar met een leuk kerstcadeautje, plek is prima qua prijs, water en lozen inbegrepen; stroom is 2.50 per dag. We werden zaterdag naar de kerstmarkt in Bourtange gebracht met de privé auto van de eigenaresse en weer opgehaald; top service!! Bedankt voor alles 👍
Voor de 2de x hier gestaan; mooie fietsroutes in de buurt, keurige camperplaats voor een prima prijs; zeer net sanitair-gebouw en een vriendelijke eigenaar!🤩
Het ontvangst door het jonge stel was subliem; uitleg over alle historie van Alba en een welkomstdrankje in de vorm van een heerlijke kan Sangria; mooie ruime plaatsen en een heerlijke douche (wel erg verouderd maar een heerlijke straal) Wij kozen ervoor om s’avonds van hun menu te bestellen en omdat het café/restaurant nu dicht is kwamen ze het bij onze plek brengen; met borden, bestek en er werd zelfs een kaarsje aangestoken! Superservice!
Sitecode: 20566
heb net gebeld of ze plek hebben en ze hadden nog een comfort plaats voor de camper; voor 34 euro…. ik zei dat er op de site 24 euro stond… vanaf vandaag is het zomer tarief ingegaan…misschien moeten ze de tarieven even aanpassen!?!? we zijn verder gaan zoeken naar een andere plek dus ik kan mijn oordeel wat betreft review niet objectief geven
Prachtige camperplaats in Aspe met alle voorzieningen en zelfs een heerlijk zwembad! Gekoelde drankjes kan je kopen voor een klein prijsje bij Ons Plekske en gezellig zitten met de mede-camperaars; wij zijn 2 n8jes geweest en dit is in onze beleving echt een aanrader!
Zeer ruime/grote camper plaats; ontvangst was super vriendelijk, mochten eerst een plekje uitzoeken en daarna vertelde de dame vanalles wat er te doen is in en om Tavira. Er wordt constant schoongemaakt Douchen is 1 euro voor 5 minuten en dat was een heerlijke douche; dit is er echt 1 om te onthouden!
gisteren zijn we hier wezen overnachten wat een geweldige plek wel voor niet al te grote campers maar wat een uitzicht en totaal geen last van het verkeer heerlijk geslapen
hele vriendelijke campinghouders; keurig schoon sanitair; wel verouderd, prachtig rustige plek om te overnachten! (koelt lekker af in de nacht)
prachtige camper plaats aan het water, zeer vriendelijke eigenaar en prima plaatsen vlak bij de stad en toch heerlijk rustig .
hele mooie plek prachtige fietsroutes ‘s nachts heerlijk rustig .keurige toiletten en van boven uit de kantine een mooi uitzicht over de stal
heerlijk rustige plek, (sanitairwagen is prima en de prijs is geen 17.50 maar 15.00 euro) hele mooie route gefietst en heerlijk gegeten bij De Klinker in Noorden!
Echt net weer open was deze camperplek op 8 maart, de eigenaar was nog bezig om de laatste hand te leggen aan de nieuwe straatjes, het sanitair gebouw is super-de-luxe , vriendelijke mensen en mooie omgeving om te fietsen
Keurig verzorgde camperplek, de eigenaar is constant in de weer om alles tiptop te verzorgen, sanitair is ook spik en span. Oftewel een aanrader!
Sitecode: 92088
Hallo fam Jansen Wat hebben jullie een mooi en verzorgde Camperplek gemaakt,keurig sanitair en alles is zeer duidelijk aangegeven. Bedankt en we komen zeker nog eens terug. vriendelijke groet Radboud&Sandra van Klaveren