@sascha75
- Buscamper
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Super leuke kleine plaats. Zeer aardige ontvangst. Douches, toiletten, toiletafvoer en vers water 👍. Altijd blij.
2022
Sitecode: 72045
Eigenlijk heel leuk, maar veel bezoekers, gratis. Ging weer vanwege het aantal dagbezoekers?
Zeer groot plein grenzend aan een woonwijk. Korte wandeling naar de metro om naar Stockholm te gaan. Helaas erg druk, niet genoeg douches en toiletten. De plaatsen zijn groot genoeg met voldoende ruimte voor buren.
Een heel mooie plek. Maar......helaas werden wij en een andere kampeerder, die al vaak op deze camping heeft gestaan, gevraagd om te rijden door een Zweed. Het is een reservaat en overnachtingen zijn niet toegestaan. Het is echt jammer ☹️
2021
Kleine, rustige parkeerplaats midden in de stad. Helaas geen vuilophaal mogelijk. De elektriciteit kost 50 cent per 1 KW.
Zeer mooie plek, maar helaas veel muggen. Badplaats direct aan het plein 👍. Sanitaire voorzieningen schoon en modern. WLAN helaas niet zo geweldig, duur en soms slechte ontvangst. Prijs € 4 per dag of € 10 voor een week voor één apparaat. Supermarkten op ongeveer 3 km afstand.
2020
Helaas niets voor ons !!! Het sanitair is vies en oud. Toiletcassette Afvoeren direct naast het drinkwater zonder aparte kraan. Helaas hebben we gezien hoe de drinkwaterslang werd gebruikt om de cassettes te reinigen. Enorme weide waar iedereen kan staan, ongeacht anderen.
Leuke plek, op korte loopafstand van de oude stad. Schoon sanitair. Broodjesservice. Boven 👍