@sassi
September 2026
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
We belden spontaan tijdens een reis en het bleek mogelijk om hier één nacht te verblijven! Het ligt op een prachtige en rustige locatie aan de rand van de stad, en de eigenaren en het personeel zijn erg gastvrij. Jammer dat we niet langer konden blijven. We zouden graag nog eens terugkomen, en, bijna vergeten, de wijn is uitstekend!
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Geweldige plek, rustig gelegen in een bos bij het stuwmeer. De trein rijdt er af en toe langs, maar dat stoort ons niet echt. Onze camper is 9,3 meter lang en achteruit inparkeren op de bovenste staanplaatsen is absoluut geen probleem! Alles is zeer goed onderhouden. Als we ooit weer in de buurt zijn, komen we graag terug! ...
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
De accommodatie is wat gedateerd; de sanitaire voorzieningen zijn goed, maar we hebben er zelf geen gebruik van gemaakt. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Onze kleinzoon (2 jaar oud) heeft erg genoten van de speeltuin. De lounge is mooi en praktisch, je kunt er eten en drinken bereiden en er is een automaat waar je snacks kunt kopen. Het terrein heeft prachtige bomen.
Juli 2026
Gemakkelijk te reserveren via de app, en het fantastische restaurant aan de overkant met heerlijk eten – een perfecte combinatie! Ik kan het van harte aanbevelen en we komen er altijd graag terug.
Sitecode: 195258
Prima geschikt voor een stedentrip of een uitstapje naar Zaanse Schans. De camping is functioneel, misschien een beetje krap als het erg druk is, maar de water- en afvalvoorzieningen zijn uitstekend. Doordat de camping zo centraal ligt, direct naast de snelweg, is het wel wat lawaaierig. Alleen de blaffende honden zijn storend…!!
Mei 2026
We wisten al langer dat dit een fantastische plek is, want het is niet de eerste keer dat we hier verblijven. Maar vandaag, toen we problemen hadden met het legen van het afvalwater/toilet, was Fons ontzettend behulpzaam en hielp hij ons een handje. Nogmaals hartelijk dank daarvoor – dat is wat een camping zo goed maakt! Het is altijd heerlijk om in de natuur te zijn, aan het kanaal 🚍☀️😊 Met vriendelijke groet, Peter & Saskia
De vriendelijke ontvangst verdient twee sterren, maar verder is alles vreselijk! Van de vier herendouches werkt er maar één, en bij de damesdouches zelfs twee van de vier! De plek is behoorlijk vervallen en er wordt bovendien heel weinig aan het onderhoud gedaan. Het heeft eigenlijk potentie... ach ja, zo is het nu eenmaal, en we komen niet meer terug!
April 2026
Wat een fantastische plek! We staan op plek nummer "0", omdat alle andere plekken bezet zijn. We hebben een tafel gereserveerd in het restaurant en onze overnachting betaald met twee flessen wijn. De volgende keer willen we er ook graag eten; het ziet er heel schilderachtig en gezellig uit! De ontvangst was ook erg vriendelijk en nu zitten we in de zon te luisteren naar de merel die zingt!
fijne rustige plek om te overnachten!
Oh, het is altijd heerlijk om hier te komen en te genieten van de rust! Het is ook een fijne plek om af te spreken met familie die in Berlijn woont of om vanuit hier uitstapjes te maken! Ik kan deze plek ook van harte aanbevelen aan iedereen die Berlijn of Potsdam wil bezoeken.