@sbien77
Kwamen aan zonder reservering. Man is wat nors, maar zoekt een plekje voor je op zijn camping . Camperplaats was al vol. Mochten ergens tussen staan. Voor ons was het 1 nachtje dus prima. Heerlijke douche. Aan de lift dus zijn nog even naar boven geweest. Restaurantjes op 200 mt afstand. Afval moet je wel echt goed scheiden anders stuurt hij je zo vd camping af. Prima als je op doorreis bent. 56€ 1 nacht 2 volw, 2 kinderen en hond en stroom.
Hele vriendelijke eigenaren. Camping direct aan het meer. Schoon en net sanitair. Iedere dag krijg je een muntjes om te douchen. Wij betaalden hoogseizoen. 64€ voor camper 4 pers hond en stroom. Wat wel opviel was de vele nederlanders die hier al jaren komen en een vaste kliek zijn. Verspreid over de hele camping en met hun electrische stepjes rondrijden. Voor ons is dat een reden om niet terug te keren. We miste hierdoor de italiaanse sfeer.
Bij binnenkomst heel erg rommelig, het mooie gebouw ziet er achterstallig uit. Schijnbaar wordt deze camping opgeknapt beetje bij beetje. Het is een gezellige rommel. Veel kinderen die heerlijk op de skelters over de camping rijden. Een leuk zwembad erbij met ligstoelen. douches betalen met munt 80 cent. Vies bij de dames, maar bij de heren schoon.wc’s waren schoon.afwasplek was schoon. plaatsen groot, veel schaduw. Komen vast een keer terug.
fijne schone camping. plaatsen zijn ruim. sanitair erg schoon. niet echt een doorreiscamping. veel Nederlandse gezinnen met kinderen. dorpje te ver om te lopen.
vriendelijk personeel, maar veel te duur. 165€ 2 nachten. En het is net een camperplaats. Hoogseizoen geweest en was genoeg plek als je vroeg aankomt. komen en gaan van campers. Zit in het dorp dus gunstige ligging