@scandinavie21
- 2022
prima camping, hele ruime plaatsen, goede ligging. wij hadden zicht op zee, leuk dat veel campinggasten in de loop van de avond komen kijken of er orka’s te spotten zijn
ik begrijp de positieve kritieken niet. er zijn veel mooiere spots te vinden in Lofoten. dit is een groot grasveld met weinig elektra punten en zeer beperkt en onwijs oud sanitair waarvan ik ook betwijfel of het schoon is. een misser wat mij betreft.
superfijne camperplaats. direct uitzicht op zee. helaas zagen wij geen orka’s zwemmen, maar dat gebeurt hier kennelijk toch af en toe. stroom, wifi, water, afval, alles klopt, alleen geen sanitair. bonuspunt: dichtbij geleden visrestaurant anita’s seafood (waar je ter plekke kunt eten en kunt afhalen en ze in de ochtend heerlijke kaneelbroodjes verkopen)
er hangt een touw, dat je handmatig moet weghalen. zelf overboeken, €40 per nacht. geen voorzieningen maar geweldig uitzicht
prima camperplaats, mooi uitzicht over het water, ca €17 voor een plaatsje met elektra. makkelijk betalen via een QR-code. verder geen voorzieningen
mooie cp, direct naast de wijngaard, heerlijke wijn, vriendelijke eigenaar. stroom beschikbaar, de rest (water enz) bij het nabijgelegen tankstation
fijne camping, heerlijk gegeten in het restaurant, fantastisch mooi sanitair en ruime mogelijkheden om te wassen enz. dorpje is een kwartiertje lopen en het meer ligt nog dichterbij. als de thermische wind waait wordt het meer veel gebruikt voor watersport, kite- en windsurfen
camping ligt prima tov Ljubljana, wij gingen met de bus op en neer. mooi sanitair ook, vrij nieuw. alleen die prijs 😳 €88 voor één nacht met camper op de camping en dan nog apart moeten betalen voor het zwembad. ik had voor dat geld champagne ontbijt op bed verwacht
de camperplaats is verschrikkelijk, bovenop elkaar met te weinig, oud en vies sanitair. toch een toeristische spot, want superdruk. positief is het plaatsje Piran. tip als je in zee wil zwemmen, loop door naar Piran via het pad langs de zee. aan de boulevard zijn leuke zwemplekken met buitendouches
toffe ligging, veel outdoor mogelijkheden en direct aan de rivier (via een steile ‘trap’). sanitair onder de maat
mooi plekje, verzorgde camping, broodjesservice, net sanitair. en ook erg fijn: was-service, je levert je zak met was in en ‘s avonds heb je een zak vol schone was terug, alleen nog even ophangen om te drogen. geen idee wat het kostte, maar veel was het niet gezien het meevallende totaalbedrag
ge-wel-dig, wat een toffe camperplaats. kleine cp (max 4) met nieuw en schoon sanitair. supervriendelijke eigenaren. het allermooiste was toch wel het zwembad met prachtig uitzicht over de wijngaard en de wijnkoelkast naast het zwembad. neem een flesje en reken af bij vertrek. €15 per persoon per nacht
ge-wel-dig! wat een mooie camperplaats van hele vriendelijke eigenaren. kleine camperplaats (4 max) met zwembad en wijnkoelkast ernaast. nieuw en schoon sanitair. supermarktje en restaurantje op loopafstand. prachtig uitzicht over de wijngaarden. Echt een superplek
basic cp, geen voorzieningen, maar er zit een supermarkt om de hoek met een versafdeling en een mooi riviertje naast de cp. €20 voor 24 uur in munten te betalen (wisselgeld automaat staat ernaast en werkte prima). let op: de cp is de bovenste parkeerplaats, die onder is alleen voor overdag (onbetaald voor zover ik kan zien)
fijn plekje zeg! plaats voor zes of zeven campers. kleedje op het grasveld direct voor de camper, iets te eten van de foodtruck, niks meer aan doen. betalen via een app, ging prima. goedkoop ook nog voor Zwitserse begrippen. elektriciteit, water en toilet beschikbaar en verder is er ook een buitendouche (koud denk ik, nog niet geprobeerd)
camping gereserveerd maar onze plek was toch al vergeven toen we eenmaal aankwamen. we waren iets later maar dat had ik doorgegeven. even een ongemakkelijk moment, maar toen kregen we alsnog een miniplekje op de propvolle camping. sanitair was vies en te weinig voor zoveel mensen.
voor een camperplaats vonden wij dit top. zoals iemand hiervoor al zei, eigenlijk is het een heel eenvoudige camping. veel ruimte, direct aan het water, 13 euro voor een nacht incl sanitair (schoon)
heerlijk plekje. toen wij er waren stonden er vijf campers, was prima. echt mooi en rustig. en ver voorbij de massale grijze parkeerplaatsen van Notodden. op 25 minuten rijden van de staafkerk van Heddal
kleine camping mooi gelegen aan het fjord! her en der staan picknicktafels om vrij te gebruiken en er zijn wat kampvuurmogelijkheden. eenvoudig sanitair, maar het werkte allemaal naar behoren zelf plaatsje uitkiezen en betalen via een betaalautomaat bij de oprit van de camping. ik kon geen betaalsysteem ontdekken voor het douchen of wasmachine/droger, dus was gewoon inclusief.
fantastisch, echt een fijne plek. rustig en direct zicht op het water. vriendelijke ontvangst door een oude baas die wat verderop op het terras bij een vakantiehuisje zat. en anders te bereiken via het telefoonnummer dat bij de receptie hangt. schoon sanitair en verder alles voorhanden (elektra, water). aan de kade staan verschillende picknicktafels om vrij te gebruiken
een mooie locatie met een fraai uitzicht, maar dat is het dan ook. sanitair niet schoon en camping aan de prijs voor Noorse begrippen
erg blij dat we hier spontaan gestopt zijn. mooie camping met prachtig uitzicht over het meer en in de verte de gletsjer van het Jostetalsbreen. kano’s en bootjes te huur bij de camping. verder alle voorzieningen in orde. weg hiernaartoe is smal, dus dat is even goed sturen. “voor de deur” de hop on hop of bus verder de route op langs het meer kortom, topcamping
geweldige plek! ontzettend groot en mooi. je kan zelf bepalen waar je wil staan, ook wat lager gelegen naast het meer. betalen 200 SEK om te staan incl elektriciteit en 55 SEK extra om water te lozen en te tappen. betalen met de swish app op kenteken
Balen, wij hadden een bon van iets meer dan 70 euro. Niet goed gezien dat je hier ‘s nachts niet mag staan. Maar goed, wel uitzicht direct op zee