@schaik
weer een prachtig ontvangst. 2 jaar geleden voor het eerst geweest. van de week weer. geweldige mensen die de camping runnen. lekker biertje op het terras voor weinig / bar / zwembad. mooi plekje gevonden sanitair top. lekkere douches. tot volgend jaar !!! gr Dennis en Wiola
zeer leuke camping. vriendelijk ontvangst bij niet geresserveerd. mini winkeltje met biertjes en wijntjes, ijsjes, buiten zwembad simpel maar is er wel. paar camperplaatsen, de rest zijn vaste plaatsen. bij een speeltuin. sanitair goed. warme douches muntje 1 euro 10min. geen restaurant maar 2km verderop 2 rest, en snackbar. wij hebben de lokale pizzatent via thuisbezorgd laten komen. tip. komen zeker terug
Op doorreis hadden we deze camping gevonden. zeer aardig welkomen, in het Nederlands wat we heel leuk vonden. Toiletten perfect douches ook goed schoon. heel aardige eigenaar. mag betalen met euros en zlotys. heerlijk een biertje gedaan op het terras voor 6 zl per 0.5L €1.50 er is niet heel veel maar het zwembad word gemaakt en de kinderen vermaakten zich prima op de mega trampoline. we komen 100 procent terug. Jan tot binnenkort