@schip
Sitecode: 11998
20-07-2025 Hebben wij hier 1 nacht gestaan gestaan , net zo als 2 jaar geleden . Toen €8’00 nu € 10 alles inclusief ook het stroom . Grieks restaurant aan de andere kant van de weg en bakker naast de parkeerplaats .
15-07-2025 Op deze de dag zijn wij gearriveerd op deze camping. chemische toilet kan je legen ,voor grijs water geen put douche munten moet voor betalen Heb hier voor 1 nacht betaald 2 personen + camper zonder stroom 442 CZK €17,94
Om Auswitz te bezoeken was dit een goede plek. Dag tarief was PLN 40,00 en voor de nacht erbij hebben wij PLN 55,00
1-7-2025 Dit is een camperplaats bij een meertje met strand . En deze prijs wat op de app staat klopte, hier wel . Pas wel op je rijd het bordje met een campertje er op gauw voor bij . Dorpje is klein , maar er is nog wel een supermarktje aanwezig En WC en Douches aanwezig , voor diegene die dat nodig hebben. Jammer dat de plaatsen iets aflopen waardoor oprij klossen wel nodig zijn
Wij hebben hier 1 nacht gestaan op 2-7-2025 op deze camping met de camper . Mooie grote plaatsen en netjes. prima plaats . Was 1 wasmachine aanwezig maar die was niet de nieuwste meer . Ook hier klopten de Prijzen niet meer , zo als bijna overal in Polen . PLN 40,00 was PLN 85,00 geworden. Wij hadden nog wel 5% ACSI korting
Prima camperplek hier in Kleinwallstadt , 8 busjes zouden er eventueel kunnen staan ,maar wij hebben er ook gestaan . Toen was het met 7 campers achter elk jaar ook vol , Het lozen van vuil water en wc , en vers water laden is aanwezig en kleine prullenbak . Maar verder niets , voor ons is dat geen probleem. Hebben wij zelf
Wij hebben hier 2 nachten gestaan op 30 en 31 mei 2024 . En zijn met de bus (17) naar het centrum gereden . Eerste nacht was zeer rustig , 2 de nacht was op vrijdag avond , wel wat rumoeriger door dat er in de buurt muziek op het eind van de parkeerplaats speelde dat trekt jonge mensen aan . Eerste nacht stonden wij er met 3 campers en de tweede nacht met 10 campers . En het is gewoon een gratis plek .
Deze camper plek is zo te zien vernieuwd Er waren nu ruime plaatsen gemaakt Wij hebben hier op weg naar San Marino 1 nacht gestaan op 26-5-2024 . Sanizuil was aanwezig en kon je gebruiken , alleen het water was daar nog niet aangesloten . Verlichting ging aan toen het donker werd dus mooi verlicht. Wel bij de plaatsen was een kraan ,daar hebben wij even water in een gieter gepakt om de WC door te spoelen.
Sitecode: 81913
Prima plek, wij hebben hier 2 dagen gestaan . Ik heb een foto geplaatst van de prijzen die hier nu gelden . Gewoon de zelfde prijs voor het hele jaar .
Voor ons is dit een prima camperplaats voor een paar dagen . De eigenaars Geert en Hennie zijn ontzettend vriendelijk en altijd bereid voor een praatje. Wat je nodigt hebt als camperaars is aanwezig, maar geen douche en ook geen wc. Maar waarom ook, dat hebben wij tenslotte zelf bij ons. Omgeving is heel mooi om te fietsen. Dus voor ons een ideaal plek.
Een leuke camping niets op aan te merken , op de app staat een prijs zoals je dat leest geld voor het hele jaar. Maar ook daar hebben ze verschillende prijzen. Wij betaalden op 13-7-2022 voor 2 nachten zonder stroom €43,00
Goede CP plaats om naar het mooie oude centrum en haven te gaan .Via het fietspad heel goed te doen . Wij hebben ook het maritiem museum bezocht , was leuk maar niet echt iets bijzonders . Hebben hier 1 nacht gestaan op 21-7-2022 en betaalden €12,50
Op deze zeer rustige plaats hebben wij 2 nachten gestaan . De vriendelijke Franze uit Beieren beheerd in z,n eentje deze Finca Caravana . En hij kookt s,avonds voor zijn gasten ( wie dat wil ) wij hebben 2 avonden heerlijk gegeten wat een luxe . 1 tip je moet wel zelf voorzienend zijn want er zijn geen douchen en geen wc. Wel kan je hier je spullen leeg gooien .
Mooie camperplaats bij café restaurant Haus Waldfrieden . Wij hebben heerlijk in het restaurant gegeten . En hebben hier 2 nachten gestaan ,schoonwater en stroom is aanwezig maar verder zijn er geen voorzieningen , maar je staat gratis
Goede CP met alles er bij . En vlak bij het centrum. 👍
Wij hebben hier 3 nachten gestaan van 26-6 t/m 29-6-2020 vonden het een prima plek voor die €5,- heb je stroom nodig betaal je€ 1,50 erbij . Je kan er je vuil water lozen en wc legen en ook weer vers water laden voor €1,-Het enige min puntje is als je er meerdere nachten staat ,dat er geen huisvuil container stond. Dus dat moet je bewaren tot een andere lokatie.
Wij hebben hier 2 nachten gestaan van 15-6-2020 t/m 17-6-2020 .Ruime plaatsen Het sanitair was vernieuwd en wasmachine en droger waren ook nieuw geplaatst. Naar het centrum ongeveer 3,5km op de fiets . Verder een mooie omgeving om te fietsen
Wij hebben hier 18-6-2020 gestaan en s,avond heerlijk gegeten in het restaurant . De eigenaar kwam in de middag persoonlijk even langs voor een praatje , leuk om zo ontvangen te worden .
24-7 t/m 27-4- 2019 Wij hebben hier 3 nachten gestaan bij Geert en Henny Wilts. Vriendelijke mensen die je hartelijk verwelkomen en overdag ook langs kwamen voor een praatje . Fiets routes kun je er lenen om op de fiets de mooi omgeving te verkennen. Er is geen wc of douche aanwezig , maar dat is voor ons totaal geen probleem , die hebben wij tenslotte zelf bij ons.
11-9-2018 Hier op deze mooie lokatie hebben wij 2 nachten gestaan. Mooie plek voor uitjes op de fiets , en bushalte is vlak bij. Lozen van wc en grijs water ,en water kraan is aanwezig.
Wij hebben hier op 1-8-2018 gestaan en overnacht. Zijn op de fiets ( 6km) naar de oude kopermijn gefietst en daarna het centrum van Falun bezocht. Een leuke plek vonden wij, je kan in het meertje lekker even zwemmen, of het meer rond lopen.
Wij hebben hier op 14-7-2018 gestaan een mooie plaats met leuke uitzicht . Alle voorzieningen zijn aanwezig ook voor wassen en drogen. Er ligt een boekje waar in je kan schrijven van hoe laat je de machine wilt gebruiken, en wie je eventueel voor hebt.
12-8-2017 Hebben wij2 nachten op deze plaats gestaan. Voor ons was het een leuke plaats zo op de punt van het eiland. Enige nadeel is misschien, het geluid van de fabriek aan de andere kant van de Rijn. Voor ons geen probleem mee. Op deze locatie is alleen een bak voor huisvuil aanwezig, en verder zijn er geen voorzieningen. De laatste 2.5 km is onverhard maar langzaam rijdend goed te doen. J.Sap
20-7-2015 Wij staan hier voor de eerste keer, maar ik sluit mij bij de vorige beoordelingen aan. Inderdaad een mooi staanplaasts met prachtig uitzicht op de bergen. Heel vriendelijk ontvangst kregen gelijk een borrel als welkom. En ook wij hebben hier heerlijk gegeten. Dus zeker een aanrader, en als het uitkomt komen we hier graag terug. P en J-Sap
Sitecode: 19868
Goede camping vriendelijk ontvangst. Er was nu een nieuw sanitair gebouw, nog niet hele af maar wc en douches waren klaar.
Wij zijn hier zaterdag18-7-2015 geweest. Het was voor ons een goede overnachtings plaats. s.Nachts was het zeer rustig dus geen probleem om dat het weekend was.