@schippertjes
Juni 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Een mooie plek in een rustig dorpje. Je staat achter een sporthal die om 16.00 uur dicht gaat. Sporthal heeft een eetgelegenheid waar je even lekker koffie kunt drinken met eigengemaakte taart. Je krijgt een code om na sluitingstijd ook gebruik te kunnen maken van douche en wc. Je kan er niet je chemisch toilet en vuil water lozen.
Rustiger als dit krijg je het niet. Alleen zou ik er voor kiezen om niet door te rijden naar de aangegeven CP maar blijven staan op het eerste open stuk dat je tegenkomt. Vanuit hier heb je een veel mooier uitzicht.
Wat een heerlijke overnachtingsplek. Zeer gastvrije eigenaren en alle voorzieningen aanwezig. Maak een wandeling over het terrein , je kijkt je ogen uit.
Sitecode: 195727
prachtige camperplek, zeer rustig en je wandelt zo het bos in waar meerdere langlauf routes liggen. Schone sanitaire voorzieningen. Behulpzame eigenaar.
Een prachtige locatie om te overnachten. Het uitzicht is echt mooi. En sanitaire voorzieningen zijn top geregeld. Ook kan je er eventueel nog een wasje doordraaien en drogen.
Heel gezellig en knusse camping gelijk achter de duinen. Sanitair lijkt nieuw en is schoon. Het gaat via zelf incheck maar de eigenaars zijn in de buurt om te helpen. Kortom een geweldige plek voor weinig geld.
De plek op zich is prima maar er gaat een hele drukke weg gelijk achter de camper langs. Maar de locatie is echt top, je zit gelijk in het centrum ( 500 m ) en tegenover een leuke zout museum. En er is een ontzettende leuke havenmeester.
Wat een heerlijke plek om de nacht door te brengen. Ontzettend aardige eigenaresse. En leuke wandelingen over hun terrein.
Wat een verassing deze CP, je staat heerlijk rustig naast een boerderij waar plaats is voor 2 campers. Vanaf je camper loop je zo naar het water.