• Camperlocaties

@schnackes58

Betrouwbare reviewer

2021

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Graag de gegevens bijwerken tot 1 november. We betaalden € 22 voor 2 personen en een camper met elektriciteit. De elektriciteit was echter niet voldoende om te koken 😩, alleen koude douches en geen toilet.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Helaas gesloten op 1 november. Graag uw gegevens bijwerken. Wat een tijdverspilling! 😩

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Zeer mooie camping beneden vlakbij supermarkt. We verbleven hier 3 dagen voordat we teruggingen. Het eten in het restaurant was superlekker. 😋

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Helaas is deze plek niet bereikbaar met de camper. Alle wegen zijn afgesloten voor campers, wat is het nut? Haal het uit deze app. 🫤🫤

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

De locatie is geweldig, maar dat is dan ook het enige. Wij verbleven een nacht voor 23€, de elektriciteit was nauwelijks genoeg om te koken. Eén normaal toilet, één Frans toilet, vier douches voor het hele complex, wat een beetje weinig is.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Erg leuke plek. Douche toilet schoon. Warm water voor de afwas. Een beetje mango. Te veel schaduw en 400 meter van het strand, maar het weer is prima om te zwemmen.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Zeer mooie plek aan zee. Zeer schoon sanitair. Prijs in mei 27,60 Womo. Douche 1€ 3 minuten. Alles 😍 top.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Geweldige plek. Beton maakt de camper niet vies. Douchen 3 minuten 1€ plaats 20€ water, riolering elektriciteit alles aanwezig. Restaurant op loopafstand. Henry Stollen is een aanrader om te bezoeken.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Zelfs één ster zou nog te veel zijn. Het is schandalig dat deze plek in de app staat. Het zou 15€ kosten voor één nacht, maar toen ik wegging, was ik omringd door 4 honden en was de plek totaal verwaarloosd en vies. wij zijn gevlucht

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Helaas is de plek gesloten 😩

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Zeer mooie plek met 2 campers voor 2 dagen. met de fiets naar Stintino. Toilet met papier en zeep. Zeer vriendelijk ontvangst, het enige minpuntje is dat het strand te ver weg is. 🤷🏻‍♀️

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

De plek is prima. Ik denk dat de prijs-kwaliteitverhouding goed is. Douchen in de zon is prima, omdat het zonlicht is. Toiletten waren schoon. De elektriciteit was wat slecht, maar het eten ter plaatse was erg lekker. €25 inclusief drankjes en schnapps was echt prima. De prijs voor deze plek is 20€ inclusief, je hebt directe toegang tot het strand en in de zomer zal het er ongetwijfeld erg druk zijn.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Een geweldige plek met een eigen strandje. Mooie plekken direct aan het water kosten extra. Wij betaalden € 36,- all-inclusive voor een camper voor twee personen. Restaurant op locatie niet getest. Prachtige fietspaden. Je moet zeker de veerboot naar La Maddalena nemen, het is de moeite waard. erg leuk 🥰

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

Wij verbleven hier één nacht en de eigenaar was erg vriendelijk. Het ziet er nogal onverzorgd uit, maar het is nog geen seizoen. 27€ en 2€ voor een snelle warme douche. Een beetje duur, maar geweldig voor of na de veerboot 👍

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Geweldige plek, we waren hier 3 jaar geleden. Rijd binnen en zoek een plek, iemand komt om 20.00 uur en haalt € 14,00 op voor elektriciteit, water en riolering. Toiletafvoer kost € 5 extra als je het nodig hebt. Je staat veilig en rustig. heel leuk 😘

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

De plaats is oké als je er een nacht doorheen reist. Het waaide enorm, bijna stormachtig, maar daar kan niemand iets aan doen. Laat in de avond aangekomen was de receptie nog bezet. Toilet warm water er allemaal. Camper met Asci 2 personen 24 € Je moest zoeken naar plekken die wat oneffen waren maar het lukte.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

zeer geweldige plek, je moet vlak voor het strand zoeken naar de receptie, een stoel en een tafel. Plaats aangenaam, toiletten en douches schoon. Je kunt er altijd naartoe rijden en er was voldoende ruimte om 's avonds om 8.00 uur te parkeren. prijs ok met elektriciteit 30€. Winkelen op 500 m lopen. het past ook mooi bij het strand

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

We kwamen hier terecht bij Guido, prima parkeerplaats achter een garage, 's avonds alles op slot, er is stroom, water, riolering, douche, toilet voor €20. geweldig en veilig 👍

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Geweldige plek, geweldig zwembad, zeer schoon, acceptabele prijs. met ACSI. Geweldig uitzicht terwijl je 2e ronde staat, maar nog steeds geweldig.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Leuke plek, geweldig zwembad. Restaurant niet getest. Het enige minpunt was dat het water niet erg heet was. Maar daar kun je mee leven. Neem zeker de markt mee op maandag. 😘

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

prima plek om tot rust te komen, elektriciteit, water, riolering, sanitair zonder klachten. 28€ met ACSI, je mag niet klagen. Directe toegang tot het strand.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Nou, als je gewoon wilt slapen, is dat prima. Sanitair zou vervangen moeten worden. Het was ook niet echt schoongemaakt. Restaurant was oké. Water was koud.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

We zijn dus 5 weken onderweg en de plaats hier is veruit de duurste. Maar veruit niet de beste, maar het is dicht bij de stad (8 km). Er zou iets aan de plek gedaan kunnen worden, maar het is erg verwaarloosd. De reclame voor tafels en banken is waarschijnlijk meer een grapje. Om er gebruik van te maken moeten we eerst maaien. Restaurant ter plaatse heel mooi en goed. Sanitair schoon maar verouderd. Discomuziek tot laat in de nacht was gratis.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Zeer coole plek, helaas waren we er maar één nacht. Maak alstublieft gebruik van de sanitaire voorzieningen achterin, deze zijn echt geweldig. Die vooraan worden waarschijnlijk oud. maar prijs-prestatie perfect € 21,49 voor één nacht met elektriciteit.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Leuke plek om Lagos per fiets te verkennen. omdat je het zo rommelig kunt maken als je wilt. de toiletten regenen onaangenaam. maar werd altijd schoongemaakt. Een beetje te duur 3 nachten met elektriciteit €88

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Nou, de plek is veilig, dat is zeker. Maar het is vies en waarschijnlijk slechts voor één nacht slapen. de prijs € 22,00 is behoorlijk duur. Met de bus naar het centrum was prima. wij hebben het niet meer nodig

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

heel leuk plekje. Op het eerste gezicht wil je niet naar binnen. Maar het sanitair is top en de prijs/kwaliteit verhouding klopt. 46€ 2 nachten met elektriciteit.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Parkeerplaats met berging. geen toilet of douche, alleen een grotere parkeerplaats. Maar oké voor één nacht.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Prima plek om hier voor de tweede keer Gibraltar te bezoeken. Toilet en douches niet gevonden.

Sitecode: 19429

mooie camping, sanitair ok. U kunt naar Ronda lopen. Restaurant gaat zo. Prijs prestatie ok

Sitecode: 19411

zeer geweldige plek verbleef 3 nachten. Super schoon en dhr ACSI € 25 inclusief elektriciteitsprijs was geweldig. denk dat we terugkomen.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

zeer mooie ruimte, groot, sanitair ok, zeer schoon. Op loopafstand van de watervallen. Restaurant zeer mooi ingericht, eten is prima

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Helaas waren wij genoodzaakt hier te staan omdat verder alles vol was. Maar niet gebruikt als voorzorgsmaatregel. Prijs te hoog € 10 en € 8 elektriciteit. 😮niet aanbevolen

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wij waren hier voor de tweede keer en het was weer erg gezellig. Aardige mensen, je ziet dat de plaatsen niet groot zijn. Restaurant heerlijk. altijd een bezoek waard. Sanitair wat oud maar schoon.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

zeer mooie ruime plek. kon het goed met elkaar vinden op weg naar Spanje. Prijs is oké. Alleen de infrastructuur eromheen is wat pover. 😘 maar je kunt niet alles hebben .

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

zo'n prachtige plek, heel liefdevol ontworpen. stond hier 11 dagen. Iedere dag verse eieren van scharrelkippen. Geiten en schapen komen naar de camper om vrienden te maken. zeer aardige operator, zo vriendelijk, erg meegaand. altijd mijn plezier. Douche en sanitair worden dagelijks schoongemaakt en extreem schoon.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

helmstok Platz heb je alles, vooral veel rust. € 20 plus € 2,50 elektriciteit erg leuk

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

de plaats is goed en goedkoop, maar het was te groot. zijn na een overnachting 20 € plus douche plus elektriciteit.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

hele fijne camping ondanks spontane aankomst plek gekregen met zeezicht. Sanitair zeer schoon hier wordt 3 keer per dag schoongemaakt. Wij adviseren. hebben betaald 25,50 j€ per nacht douchen 4 minuten 1 €. geweldige omgeving alles kon per fiets worden verkend. waren op de kaap erg leuk.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

zeer mooie plek, stonden niet op de eerste rij, maar oké. Had 3 nachten genoeg om het meer op de fiets te verkennen. sanitaire voorziening. ok, even wennen want geen toi papier. klein restaurant op het plein lekker eten. wat wil je nog meer vriendelijk en schoon.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

we hebben hier 4 dagen gestaan de plek is geweldig het sanitair is prima. maar wat we niet aanraden is het restaurant. De gastheer is zo. onbeleefd en maakt voedselprijzen zoals hij wil. helemaal te duur, als je hier met Womo bent en niet zelf kunt rijden om te eten of te koken, ben je afhankelijk en dat wordt uitgebuit. jammer dat we niet terugkomen

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

super lekker zelfs bij winterse temperaturen. konden Dresden heel goed verkennen. geweldig de broodjesservice heeft 5 nachten gestaan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Zeer koele plaats aangenaam stil. Water en toilet afvoer en elektriciteit 5 €. Waar is dat nog meer? 's Avonds komt er iemand langs en haalt het geld op. Helaas was de machine defect, maar het stopcontact was te allen tijde vrij toegankelijk. Dus altijd weer. Perfect geschikt voor 1-2 nachten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Plaats zeer mooie prijs is ok. € 15,00 en € 3,25 elektriciteit. Sanitair zeer proper, maar niet afsluitbare douche dubbele douche. prachtige fietspaden perfect

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

leuke plek voor een nacht prijs ok. Sanitair is even wennen. Prijs €11 en €4 elektriciteit past.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

super geweldige pitch ten zeerste aanbevolen. Absoluut perfect € 10,00 € 0,70 douche en ongeveer € 5,00 elektriciteit. zulke schone sanitaire voorzieningen geweldig. je krijgt heel goed sleutels voor ambulance. en het restaurant op het plein erg goed eten. Broodjesservice perfecte fiets- en wandelroutes geweldig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Dus allereerst moet Campercontact de prijzen updaten. Voor één nacht €30,10 te duur. toegewezen plaats niet erg leuk. Sanitair mag dan nieuw zijn, de riolering stinkt verschrikkelijk. Houdt ons van douchen, collectieve douche voor afsluitbare enkele douche € 2,50 extra. werkt helemaal niet

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

zeer goede plek we zullen terugkomen. Zeer schoon sanitair en heel veel, goedkoop gezegd 2 nachten € 51,00 is ok direct aan het meer.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

zeer mooie plek, aardige eigenaren goede taarten. Broodjesservice alles zeer ongecompliceerd. Super sanitair zeer schoon, constant komen en gaan. Voor 2 dagen oké.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Een geweldige plek was hier maar voor één nacht, omdat helaas alle elektriciteitsplekken bezet waren. Maar het was het waard geweldig sanitair erg schoon.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Dat was een prima plek waar je op geen enkele camping zo rustig slaapt. Gibraltar op loopafstand en daar een taxi om de bezienswaardigheden te verkennen de tip was super. Als er hier nog buien waren, zou het 5 sterren zijn. Maar toiletten en wasmachine zijn aanwezig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

we werden heel vriendelijk ontvangen, maar dat is het dan ook. De plaats is erg gedateerd en groezelig. Afwaswater alleen koud en wasgoed alleen met koud water. De Spanjaarden feesten tot 4 uur 's nachts en er werd niet geslapen. Toiletten en douches behoorlijk vies, maar was zo gelaten. Werd twee keer per dag schoongemaakt, maar ach. Zeer mooi strand 10 km lang om te lopen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Een heel idyllisch plekje aan de baai was een leuke ontvangst voor 3 dagen. De dame ging met ons mee naar verschillende plekken die we konden kiezen en mochten na een dag omkleden. Wel stonk het op meerdere plekken erg naar het toilet op het plein. Het eten in het restaurant was goedkoop, menu 10 € maar we vonden het niet zo geweldig. Zeer mooi uitzicht maar al met al met elektriciteit 29 € in december te duur.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

zeer geweldige plek, stond hier met Kerstmis. zeer royale plaatsen. 100 meter naar het water. prima sanitair zeer mooie fietspaden. alleen het eten in het restaurant was niet van ons maar van jou. kan niet alles betaald hebben 25 € was ok.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

zeer geweldige plek voor een nacht. 12 € Je bent beschermd en hebt water en elektriciteit

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

super geweldige plek een beetje krap maar het was niet volledig bezet omdat het ging. en als je hier bent, is het menu geweldig in het restaurant. U kunt kiezen uit 4, hoofd- en desserts inclusief drankjes € 12. Plaats toiletten en douches zeer schoon

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Zeer mooie plek, ruime parkeerplaatsen. In de directe nabijheid van het meer. Schone toiletten en douches. Goed eten op de kleine locatie, ik denk dat we terugkomen. Alleen de kleine plagen waren erg vervelend. Maar daar kan niemand iets voor doen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Geweldige parkeerplaats, zeer goedkope openbare toiletten heel dichtbij. Geweldig voor één nacht. Alleen het desolate verrotte park vlakbij is niet erg uitnodigend, een minpuntje voor de stad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Hallo, er waren hier 6 nachten, het veld was geweldig direct aan het water maar veel hondenresten. Douches niet schoon, maar waarschijnlijk. van gebruikers. Op de 3e dag lag er nog vuilnis voor het damestoilet. Het eten is niet erg warm en uitnodigend. Dus denk niet nog een keer prijs 21.50 €