@schotsenscheef
- 2023
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Sitecode: 195877
Zeer nette camperplek met simpel systeem om aan te melden en uit te checken, net en schoon sanitair, prijs zeker waard.
Juli 2026
Sitecode: 196114
Heerlijke plek, rust en ruimte, hartelijke ontvangst door de eigenaren. De oude paardenstal is winkel geworden met middeleeuwse kleding, planten en tuin artikelen. In de theetuin een heerlijk kopje koffie en thee gedronken, en super lekker softijs. Zeker een plek waar we nog een keer heen gaan. Tevens een mooie tussenstop als je op doorreis bent naar Scandinavië.
als het niet hoeft, niet doen, megadruk, je staat deur aan deur doe je het wel, wees dan op tijd anders geen plaats
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Sitecode: 102054
Wat een lekker plekje, heerlijk rustig, het wad op loopafstand, goed eten en drinken in het restaurant, relaxte sfeer welke mede door Douwe wordt gemaakt, s'avonds gezellig rond het kampvuur. Deze gaat op het "hier gaan we nog een keer naar toe" lijstje 👍🏼
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
wat een heerlijke plek, mooie omgeving tussen de heide en hunne bedden. veel wandel en fiets mogelijkheden. prima voorzieningen, top geregeld en zeker voor herhaling vatbaar
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
zag er totaal niet uitnodigend uit, misschien ook de tijd van het jaar, maar wij slaan deze over.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

camperen bij de boer in ultima forma, boer Bas runt dit veebedrijf met veel liefde en die heeft hij ook voor zijn gasten. de voorzieningen zijn aanwezig en schoon. heerlijk gebarbecued, voor de volgende keer kijken uit naar de pizza's van Bas
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden