@schternschen
- 2002
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Je kunt je camper rustig parkeren aan het einde van de haven, op een strand met een prachtig uitzicht. Tussen de staanplaats en het water ligt een grasveld met picknicktafels. De sanitaire voorzieningen zijn iets verderop en je hebt een havenpas nodig, maar je hebt alles wat je nodig hebt aan boord. De haven zelf heeft een geweldige sfeer met leuke restaurants. Wij verbleven er twee nachten. Het kostte 215 DKK, wat perfect redelijk is voor de locatie!
Januari 2026
Dit is de tweede keer dat we hier zijn vanwege de thermale baden. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Helaas is de elektriciteitssituatie niet verbeterd. Je kunt er zelfs geen koffiezetapparaat van 800 watt gebruiken, terwijl er verder niets op elektriciteit werkt. Tenminste, dat is het geval op staanplaats P1. Dit is echter wel de enige plek waar je met een hond kunt parkeren.
verwijderen
bestaat niet meer
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Prachtige nieuwe parkeerplaats midden tussen de olijfbomen op een wijnhuis. Aardige uitbaters die je vriendelijk ontvangen. Er is elektriciteit ter plaatse, deze kost € 2,- per kW. De staanplaats kost € 35,- inclusief een welkomstglas wijn. Je moet voor de wijnmakerij stoppen en je registreren. De plaats is beveiligd door een grote poort.
Zijn momenteel de enigen op het veld. We vonden het in het begin een beetje moeilijk om te registreren met de app. Het is hier stil. Servicestation is goed. Oké voor de laatste nacht voor de veerboot van morgen.
De plaats is open en het personeel is erg vriendelijk. De douches hebben douchemunten nodig, maar zijn schoon en het water is warm. Gratis wifi is alleen beschikbaar aan de bar, die is nog niet open.Het strand ligt direct aan de overkant van de straat en heeft veel afwisseling.
2022
we hebben gisteren een nacht met de camper op de camping gestaan en het was echt heel leuk. Er is een klein zandstrand met gratis ligstoelen met uitzicht op de Duomo. In 10 minuten ben je te voet in een betoverende oude stad met geweldige restaurants. De baas van de camping was aardig en meegaand als je hem zo tegenkomt. Als je een bos ingaat, klinkt het! We komen zeker snel terug!
zeer mooie plek waar we al jaren komen maar momenteel absoluut overbelast! Hier staan twee keer zoveel stacaravans als gepland. De Wendehammer staat helemaal geparkeerd. Toch blijven mobiele telefoons binnenrijden en proberen om te draaien. laat het blijven!
Een erg leuke plek om de stad in te lopen. Het is 's nachts rustig en de nummerplaatherkenning werkt meestal. Helaas waren er enkele hondenbezitters die de vrije ruimtes misbruikten als hondentoilet op een manier die we nog nooit eerder zijn tegengekomen. wij hebben zelf een hond en ergeren ons aan zulk onattent gedrag dat er dan ook toe leidt dat honden daar worden verbannen!