@schuere
stop met zoeken! U heeft de perfecte overnachting bij een “ezel”boerderij gevonden. Heel mooi uitzicht over het gebied de campeerplaats. Wakker worden met het geluid en uitzicht van ezels rondom, zalig! De boerderij is echt heel leuk gedaan met wandeling tussen andere dieren, schapen, konijnen , varkens, lama’s.. Terras waar je iets kan drinken en de boer die s’avonds achter zijn bakplaat staat. Allemaal heel puur , eerlijk , rustig,.. Topper!!
mooie camping met de stad op wandelafstand. leuke weide met enkele dieren wij hadden deze gekozen om verfrissende duik te nemen in zwembad maar deze was door omstandigheden momenteel gesloten.. best wel jammer in de periode juli..
Als je een mooie rustige camping zoekt in deze regio is dit een aanrader! 2 minuten van een keien strand, ideaal om te snorkelen. 12 minuten met de fiets naar het centrum van Dénia.
Heel aangename plaats om te overnachten naast een boerderij. Vriendelijke ontvangst , heel groen en super stil, op wat kikkers na ❤️ Dikke aanrader!