@scottgirl
September 2026
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Inchecken verliep volledig probleemloos; de eigenaar woont pal naast de deur. De prijzen zijn relatief redelijk. We betaalden €310 voor één nacht met een auto en tent, twee personen, twee douchebonnen en één was- en droogbeurt. 👍🏻 Het terrein is goed onderhouden. De keuken heeft alleen een spoelbak en twee kookplaten, maar dat was prima. In het hoogseizoen kan het wat lastiger zijn. De sanitaire voorzieningen zijn in orde.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Ik heb er twee keer overnacht. De eerste keer in een hut met verwarming, tv, kitchenette, eettafel en vier bedden, wat relatief goedkoop was (ongeveer € 34). De tweede keer verbleef ik in een tent, die ook redelijk geprijsd was. De badkamer en keuken waren erg schoon. Het enige probleem was dat inloggen op de boekingsapp ter plaatse niet werkte. Je kunt echter wel contant betalen. Je kunt er op elk moment met de auto naartoe rijden. Er is geen personeel aanwezig.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
440 NOK voor een kleine tent, een kleine auto en twee personen is best veel. De keuken was een ramp. Koken was onmogelijk; de kleine magnetron werd niet meer warm. De sanitaire voorzieningen en de keuken waren behoorlijk vies. De camping is niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Er waren geen vlakke tentplaatsen. Het uitzicht is echter fantastisch. Er is geen gemeenschappelijke ruimte voor mensen die niet met een camper reizen, mocht het regenen. Wifi is alleen beschikbaar bij de receptie.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een fantastische plek aan het water, groot genoeg voor meerdere campers en kleine tenten. Er zijn toiletvoorzieningen, een open vuurplaats en picknicktafels.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Een gratis overnachtingsplek die zó mooi is. Toiletten zijn beschikbaar en schoon. Het hele terrein is superschoon. Er zijn zowel overdekte als open zitgedeeltes, waaronder één direct aan het water. ♥️
Ideaal voor een overnachting. Het toilet is er en open (genoeg om water te halen en de kat te wassen). Puur natuur, veel wandelpaden. Er is een prachtig meertje in de buurt en de zee (een enorm strand) is slechts 10 minuten lopen. Het hele gebied is echter niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Voldoende voor één nacht. Als je met de C reist